Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Formula de linistire (Triptofan) caps. N15 (Evalar)

Promovează sinteza serotoninei și melatoninei în organism, care elimină tensiunea emoțională, anxietatea, îmbunătățește starea de spirit și îmbunătățește somnul. Descriere
Tryptofan Evalar-viața este o bucurie!

Gânduri anxioase, tensiune, stare depresivă, dificultăți de adormire... cauza poate fi lipsa serotoninei – "hormonul fericirii". În acest caz, sedativele obișnuite pot să nu dea rezultatul așteptat. Cum să vă ajutați să vă întoarceți o dispoziție excelentă și o viață în bucurie?

Profitați de Formula calmă de triptofan de la Evalar.

Formula pentru triptofan calm:

* Promovează sinteza serotoninei și melatoninei în organism, susține ciclul normal de somn-trezire, inclusiv ajută la adaptarea la schimbarea fusurilor orare (în timpul zborurilor).

* În timpul zilei, promovează producția naturală de serotonină – "hormonul fericirii", creează un sentiment de spirite înalte și confort spiritual, crește eficiența, reduce iritabilitatea, agresivitatea, elimină starea depresivă, sentimentele de anxietate, tensiunea emoțională.

* La noapte, promovează producția naturală de melatonină – "hormonul somnului", vă ajută să adormi ușor și rapid, îmbunătățește profunzimea și calitatea somnului, ajută pentru a elimina problema de somn intermitent, permițându-vă pentru a dormi pe deplin și de odihnă într-un timp mai scurt.

Avantaje:

realizat Optim1 conținut de aminoacid L-triptofan (500 mg în 2 capsule)

efectuat acțiunea L-triptofanului este îmbunătățită de vitaminele B5, B6

s-a făcut prețul de Chilipir2

realizat garantat de înaltă calitate: produs în conformitate cu standardul internațional GMP3

Cum funcționează ingredientele:

L-triptofan este un aminoacid esențial, care este parte a proteinelor din toate organismele vii cunoscute.Odată ajuns în organism, L-triptofan trece printr-un lanț de transformări, de la o etapă de care serotonina este format din ea. Fără triptofan, producția de serotonină în organism nu va avea loc. Lumina zilei este, de asemenea, necesară pentru acest proces.



Serotonina afectează funcțiile diferitelor organe și țesuturi. În sistemul nervos central, serotonina acționează ca mediator al transmiterii sinaptice a impulsurilor nervoase.4 Este implicat în reglarea nivelului general de activitate a sistemului nervos central, cicluri de somn — trezire, general, activitatea motorie, diferite forme de comportament emoțional, memoria și procesele de învățare.4 Nivelul optim de serotonină din organism creează un sentiment de spirite înalte, confort emoțional, bucurie și fericire. Serotonina crește performanța mentală, stimulează activitatea cognitivă, crește stima de sine și ajută la menținerea autocontrolului în situații stresante. De asemenea, îmbunătățește performanța fizică, crește indicatorii de rezistență și rezistența, ceea ce poate duce la o creștere a duratei antrenamentului datorită schimbărilor în percepția subiectivă a gradului de oboseală.

Se dovedește că persoanele aflate într-o stare depresivă și depresivă au niveluri extrem de scăzute de serotonină.

Odată cu apariția întunericului, lanțul transformărilor L-triptofan din organism continuă, iar din serotonina rezultată se formează melatonină – un regulator fiziologic al somnului care promovează debutul, reglează fazele somnului și durata acestora.

Acid pantotenic (vitamina B5) – "vitamina anti-stres". Manifestările deficienței sale în organism includ oboseală, tulburări de somn, oboseală crescută și iritabilitate.5

Piridoxina (vitamina B6) este importantă pentru menținerea funcțiilor sistemului nervos central și periferic, este implicată în sinteza metabolismului serotoninei și triptofanului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 91938
  • Producător Evalar
  • Țara producător Rusia
Adăugat