Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Optic senior 50+ comp. N30

117,37 lei
121 lei
Adaugă în coş
OPTIC SENIOR este recomandat persoanelor după 50 ani, supuși astfel de factori de risc pentru a vedea ca: lucrul îndelungat la computer, aflarea îndelungată în încăperi cu lumină artificială slabă, lecturarea frecventă, conducerea automobilelor, expunerea îndelungată la lumină solară puternică.



ACŢIUNEA INGREDIENTELOR:

Ingredientele preparatului Optic Senior, anume selectate (zincul, riboflavina si vitamina A), ajuta la pastrarea vederii bune. Mai mult decât atât, vitamina C și E, zincul și riboflavina contribuie la protecția celulelor stresului oxidativ. Preparatul mai conține vitamina C, B6, B12 și riboflavina, care contribuie la reducerea stărilor de oboseală și slăbiciune.

Optic Senior este de asemenea o sursă de luteină, zeaxantină, antociani din afine, proantocianidine din semințe de struguri și vitamina B1. Beta-carotena, ce se conține în preparat, este în cea mai accesibilă formă biologică, pentru absorbția în organism. A fost demonstrat ştiinţific, că suplimentarea organismului cu vitamina A, riboflavină şi zinc contribuie la menţinerea văzului în stare normală.

MOD DE UTILIZARE: 1 pastilă pe zi. ATENŢIONĂRI: A nu depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate înlocui o dieta echilibrată și un mod de viață sănătos, nu poate fi administrat ca un substituent a unei alimentații variate. A nu se administra în cazul hipersensibilității la ingredientele preparate. Din cauza prezenţei beta carotei în preparat, nu se recomandă fumătorilor. Nu se rocomandă administrarea preparatului în timpul sarcinii și în perioada alaptării.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharmacy Laboratories
  • Article 87586
  • Țara producător Polonia
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat