Coșul este gol. Adăugați un produs

Madopar 250mg comp. N30

Descriere produs Ce este Madopar și pentru ce se utilizează
Madopar este indicat pentru tratamentul bolii Parkinson.
Madopar conține două substanțe active, levodopa și benserazidă.

Madopar funcționează în felul următor:

În corpul dumneavoastră, levodopa este transformată în dopamină. Dopamina este substanța activă de care creierul dumneavoastră are nevoie pentru a trata boala Parkinson.
Benserazida permite o cantitate mai mare de levodopa administrată să ajungă la creier, înainte ca levodopa să fie convertită în dopamină. Cum să luați Madopar
Urmați întocmai instrucțiunile de administrare ale acestui medicament indicate de medicul dumneavoastră. Dacă aveți dubii, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.



Amintiți-vă să vă luați medicamentul.



Medicul dumneavoastră vă va spune durata tratamentului dumneavoastră cu Madopar. Nu întrerupeți tratamentul prematur sau brusc, deoarece ar putea provoca reacții grave. Prin urmare, urmați cu strictețe instrucțiunile medicului dumneavoastră pentru întreruperea tratamentului. Tratamentul cu Madopar va fi efectuat numai sub supravegherea și recomandările medicului dumneavoastră.



Doza normală variază de la un individ la altul, deoarece depinde de simptomele fiecărui pacient și de răspunsul individual la tratament.

Tratamentul cu Madopar se începe de obicei cu doze mici, de exemplu un sfert de comprimat de două până la patru ori pe zi.
După trei până la șapte zile, medicul dumneavoastră poate, dacă este necesar, să înceapă să vă crească doza până la obținerea unui control adecvat al simptomelor dumneavoastră.

Doza maximă nu este, în general, mai mare de patru comprimate pe zi.

Dacă ați luat deja levodopa cu un alt inhibitor de decarboxilază, trebuie să opriți administrarea acesteia cu 12 ore înainte de a începe să luați Madopar.

Trecerea de la levodopa la Madopar se poate face de la o zi la alta după următorul program: de la Madopar 200 mg / 50 mg ½ comprimat se va prescrie mai puțin de jumătate din comprimatele sau capsulele de 500 mg de levodopa pe care pacientul le-a luat. pe zi.
Este posibil ca la începutul tratamentului să apară o agravare temporară a simptomelor, care se ameliorează odată cu ajustarea corectă a dozei.

Se recomandă să luați Madopar cu jumătate de oră înainte sau cu o oră după masă. In caz de disconfort gastro-intestinal, se recomanda ingerarea lor cu ceva alimente sau lichide. Reacții adverse posibile
Ca toate medicamentele, Madopar poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Elvetia
  • Article 19531
  • Producător Hoffmann-La R.
Adăugat