Coșul este gol. Adăugați un produs

Piracetam 400mg caps. N10 (Borisov)

5,77 lei
5,95 lei
Adaugă în coş
Ce este Piracetam si pentru ce se foloseste
Piracetamul, substanța activă din Piracetam este o substanță care are un efect benefic asupra proceselor de studii, memoriei, atenției și a stării de conștiență, atât la subiecții sănătoase cpsât și laccei neuroni cu. Acest medicament ajută metabolismul celulelor nervoase și circulația sângelui în creier. Inhibă formarea cheagurilor de sânge care ar putea înfunda vasul sanguin.

Piracetam este indicat în următoarele situații:

La adulti:

-tratament simptomatic în cadrul sindromului psiho-organic (probleme de memorie, tulburări de atenție, lipsa motivației, scăderea puterii de concentrare);

-în contractii musculare bruşte involuntare de origine centrală (myoclonii corticale), putând fi administrat singur sau în asociere cu alte medicamente. Cum să luați Piracetam

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum va spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Doza trebuie stabilită individual în funcție de severitatea afecțiunii și de răspunsul la tratament

Adulti

-In tratament simptomatic în sindromul psiho-organic (probleme de memorie, tulburări de atenție, lipsa motivației și lipsa de concentrare), doza zilnică recomandată inițială este de 4.8 g pe zi în timpul admininistrarii primei săptămăni doze de tratament. Doza de întreţinere este de 2,4 g pe zi. Ulterior doza poate fi scăzută treptat cu câte 1.2 g pe zi.

-În miocloniile de origine corticală doza zilnică inițială recomandată este de 24 g piracetam timp de 3 zile. în lipsa efectului sau în cazul efectului terapeutic insuficient se prelungește administrarea medicamentului în doză (24 g) până la 7 zile. Dacă timp de 7 zile nu se obține efectul terapeutic scontat, tratamentul cu piracetam se va întrerupe. în cazul obținerii efectului terapeutic scontat, în timpul cu ziua, când a fost atinsă ameliorarea stabilă, este necesar de redus treptat doza cu 1.2 g fiecare 2 zile, până nu vor apărea simptomele miocloniilor de origine corticale. Acest lucru permite stabilirea unei doze eficiente medii. Doza zilnică recomandată este administrată în două sau trei premii.

Tratamentul cu alte remedii anticonvulsivante se menține în dozele, indicate anterior. Tratamentul se prelungește până la dispariția simptomelor afecțiunii. Pentru preîntâmpinarea agravării stării studiilor e necesar de redus treptat doza cu 1.2 g fiecare 2-3 zile. Pacienții necesită cure repetate de tratament cu piracetam la fiecare 6 luni, ajustând doza în funcție de starea pacientului și de dispariția sau reducerea simptomelor maladiei.

Varstnici.

La copiii vârstnici cu insuficienţă renală se recomandă ajustarea dozei (vezi "Ajustarea dozei la pacienţii cu insuficienţă renală"). Pentru tratamentul de lungă durată, este necesară evaluarea periodică a clearance-ului creatininei pentru ajustarea la nevoie a dozei.

Pacienţi cu insuficienţă renală

Medicul dumneavoastră s-ar putea să decidă scăderea dozelor.

Pacienţi cu insuficienţă hepatică

Nu este necesară ajustarea dozei la studii cu insuficiență hepatică izolata.

în cazul prezenţei concomitente a insuficienţei hepatice şi renale, medicul dumneavoastră vă va scădea dozele.

mod de administrare

Piracetam se administrează intravenos, lent, timp de câteva minute sau sub formă de perfuzie intravenoasă (în primele 24 ore, continuu).

Doza și durata tratamentului se va determina de către medicul dumneavoastră ați vedea starea dumneavoastră, vârsta și alte boli.

Utilizarea la copii

Acest medicament nu trebuie administrat la copii.

Dacă luați mai mult Piracetam decât trebuie

Dacă ați utilizat mai mult Piracetam decât trebuie, adresați-vă cu medicul dumneavoastră sau farmacistului, în caz de supradozaj, pot fi intensificate simptomele reacțiilor adverse ale medicamentului (vezi punctul 4).

Dacă uitați să luați Piracetam Nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să luaţi Piracetam

Dacă acest lucru aveți orice întrebări referitoare la medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Belarus
  • Producător Borisov
  • Article 22374
  • Cod medicament 1600500239
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat