Coșul este gol. Adăugați un produs

Relaxa Ulei Eteric Greipfrut 15ml

73,72 lei
76 lei
Adaugă în coş
Un ulei esenţial bun nu doar pentru luptă împotriva celulitei, are efecte pozitive şi asupra spiritului, a sistemului digestiv şi a pielii cu acnee. Bun imuno-stimulator, protejează împotriva răcelilor şi febrei. Este antidepresiv, ajutând în perioadele de stres. Folosit în creme, ajuta la combaterea acneei şi a excesului de sebum. În produsele pentru păr, ajută la stimularea creşterii părului.
Acest ulei minunat de citrus este obţinut din coaja fructelor coapte. Grapefruit transmite pofta de viaţă, uşurinţa spiritului, şi are proprietăţi euforice, purificatoare şi revigorante. Hrăneşte celulele ţesuturilor şi creşte cantitatea de sânge în piele. Este folositor pentru parul şi pielea grasă. Se spune că ajuta la creşterea concentraţiei.


Aroma este foarte proaspătă, revigorantă. Uleiul de grapefruit este non-toxic, însă poate irita pielea în caz de expunere solară puternica imediat după aplicarea unui produs cu ulei de grapefruit. Potrivit celor care nu au încredere în propriile forțe, persoanelor dependente sau frustrate. Acţionează împotriva stării de melancolie, reîmprospătează şi energizează trupul. Excelent pentru mărirea capacităţii intelectuale, deoarece are un efect plăcut de împrospătare. Uleiul de grapefruit reduce pofta de mâncare şi totodată produce efectul unui echilibru sentimental.

Aromă: plăcută, fină, dulce-amăruie, răcoritoare, aminteşte concomitent aroma de portocală şi lămâie, cu note de ierburi şi gust amar.

Metoda de obţinere: prin metoda presării la rece a cojii fructelor de grapefruit - Citrus paradisi Maсfоd. (familia rutaceelor - Rutaceae).

Acţiune: antidepresantă, tonifiantă, diuretică, coleretică, spasmolitică, stimulatoare a sistemului nervos central. Atenuează senzaţia de foame. Contribuie la scăderea în greutate, eliminarea toxinelor, scăderea nivelului de colesterol în sânge. Înălbeşte pielea, o catifelează în cazul celulitei, reglează secreţia glandelor sebacee.

Indicaţii: depresie, astenie, stres, oboseală, migrenă, dereglări ale funcţiei ficatului şi digestiei, răceli, celulită, obezitate, pete pigmentare, căderea părului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 44302
Adăugat