Coșul este gol. Adăugați un produs

Co-Sentor 50mg+12,5mg comp. N10x3

77,94 lei
80,35 lei
Adaugă în coş
INDICAȚII DE UTILIZARE: tratamentul
hipertensiunii arteriale când monoterapia cu losartan sau hidroclorotiazidă în monoterapie este insuficientă.utilizat în asociere cu alți agenți antihipertensivi. Comprimatele Co-Sentor se iau cucu apă. Comprimatele Co-Sentor pot fi luate oricând, indiferent de aportul alimentar.




Hipertensiune arterială Combinația de losartan și hidroclorotiazidă nu trebuie utilizată ca terapie inițială. Dacă este posibil, este recomandabil să se stabilească treptat separat doza fiecărui component al medicamentului (losartan și hidroclorotiazidă).
În caz de eficacitate insuficientă a monoterapiei cu componente individuale ale medicamentului Co-Sentor, puteți utiliza medicamentul combinat direct.
Dozaj si administrare:
În cele mai multe cazuri, doza inițială și de întreținere general acceptată a medicamentului este de 1 comprimat de Co-Sentor 50 mg / 12,5 mg / zi. La acei pacienți la care utilizarea a 1 comprimat de Co-Sentor 50 mg / 12,5 mg nu produce un efect suficient, doza de medicament poate fi crescută la 1 comprimat de Co-Sentor 100 mg / 12,5 mg sau 1 comprimat de Co-Sentor 100 mg / zi.25 mg 1 dată pe zi. Doza zilnică maximă este de 1 comprimat de Co-Sentor 100 mg/25 mg o dată pe zi. De obicei, gradul final de reducere a tensiunii arteriale se stabilește în 3-4 săptămâni de la începerea terapiei.
Utilizarea medicamentului în afectarea rinichilor și hemodializă Nu este necesar să se determine doza individuală de medicament în prezența insuficienței renale moderate (clearance-ul creatininei - 30-50 ml / min). Medicamentul care conține o combinație de losartan și hidroclorotiazidă este contraindicat la pacienții aflați în hemodializă, precum și la pacienții cu insuficiență renală severă (clearance-ul creatininei 30 ml / min).
Condiții însoțite de hipovolemie Înainte de a utiliza comprimatele Co-Sentor, este necesară corectarea stării apei și electroliților (hipovolemie și/sau lipsă de sodiu).
Insuficiență hepatică În prezența insuficienței hepatice, utilizarea Co-Sentor este contraindicată.
Utilizarea medicamentului la persoanele cu vârsta peste 75 de ani De regulă, nu este necesară modificarea dozei de medicament la pacienții vârstnici.
Utilizarea medicamentului la copii și adolescenți (cu vârsta sub 18 ani) Nu există date suficiente despre utilizarea medicamentului Co-Sentor la copii și adolescenți. Prin urmare, comprimatele de losartan/hidroclorotiazidă nu trebuie utilizate la această grupă de vârstă.
Contraindicații:
hipersensibilitate la losartan, derivați de sulfonamide (hidroclorotiazidă) sau orice componentă auxiliară a medicamentului.
Hipokaliemie sau hipercalcemie necorectate.
Insuficiență hepatică severă, colestază și boli ale tractului biliar cu obstrucție.
Hiponatremie persistentă.
Guta, acid uric crescut cu simptome clinice.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Ungaria
  • Article 60361
  • Producător Gedeon Richter
  • Cod medicament 1207400060
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat