Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Zerogaz comp. N10x2

37,83 lei
39 lei
Adaugă în coş
Capsula "ZEROGAS".

Cărbunele activate -pulberea de cărbune activat este produsă din materie primă naturală după tehnologie specială în urma căreia particolele de cărbune activate formează pe suprafața lor multipli pori, prin urmare aceste particule obțin o activitate de suprafața mă. Datorită construcție sale cărbunele activate oferă proprietatea deosebită de a absorbi majoritatea tipurilor de toxine și unele microorganisme patogene. Cărbunele activate neutralizează și absoarbe toxinele alimentare, toxinele provenite de la metabolismul microorganismelor patogene, sărurile metalelor grele, alcaloizilor și alte toxine chimice, biologice exogene și endogene. Cărbunele activat nu se absoarbe pe tot timpul trac-tului digestiv, nu provoacă iritarea mucoaselor, mai absoarbe asupra surplusurilor de apă din organisms și ușor se elimină din intestin împreună cu toxinele.Simeticon - este o substanță bine cunoscută, utilizată peste 50 de ani pentru prevenirea simptomelor neplăcute datorate acumulării de gaze în tractul gastro-intestinal. Utilizarea simeticonei se datorează proprietăților tensioactive ale acesteia. Simeticona scade tensiunea superficială de pe suprafața bulelor de gaze, favorizînd astfel spargerea acestora, favorizînd absorbția și eliminarea gazului din intestine.



Recomandari pentru utilizare

Ameliorarea tulburărilor sistemului digestiv fi senzația de plenine, balonare, datorită acumulărilor de gaze.

Recomandat la înbunătățirea eliminării din organism a toxinelor alimentare și de altă origine.

Recomandat în situații de consum exagerat a băuturilor alcoolice și produse alimentare.



mod de administrare,

Suplimentul alimentar este indicat adulţilor şi copiilor peste 12 ani.

Se administrează intern cîte 2-3 capsule/zi după mesele principale ale zilei. Suplimentul alimentar se administrează cu 1 -1.5



reacție adversă

Probabilitatea reacțiilor adverse este forte mică și poate fi determinată doar de administrare îndelungată după care pot apărea simptome de insuficiență vitaminică, hormonală, lipidică, proteică.



Contraindicatii

Patologii acute ale tractului digestiv, intoleranță individuală față de preparat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 82957
  • Producător Carbolemed
  • Țara producător Republica Moldova
Adăugat