Coșul este gol. Adăugați un produs

Sena frunze 50g (Depofarm)

46,55 lei
49 lei
Adaugă în coş
Substanța activă: Frunzele de Senna.
Acțiunea farmacologica: Frunzele de Senna angustifolia și Senna acutifolia conțin antracenozide (sennozide) care mărește peristaltismul intestinului gros prin diminuarea absorbției apei și electroliților și stimularea eliminării sodiului și apei în lumenul intestinal prin intermediul prostaglandinei E2, cu mărirea volumului conținutului intestinului gros. În colon senozidele sunt hidrolizate de flora bacteriană cu eliberare de antrachinone care excită direct receptorii mucoasei intestinale mărind și mai mult motilitatea intestinală. Nu se absorb și sunt lipsite de efecte sistemice. Scaunul survine peste 8-10 ore după administrarea perorală și se normalizează, de obicei, în câteva zile de tratament.
4. Indicații: Tratamentul de scurtă durată a constipației cronice codiționată de hipotonia sau peristaltismul slab al colonului. Normalizarea scaunului în hemoroizi, proctită, fisurile anale. Pregătirea intestinului pentru investigațiile radiologice sau endoscopice, intervențiile chirurgicale pe intestin.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
1 plic se acopera cu 200ml apa fierbinte , se incalzesc 30min, pe baia de apa , se racoresc 45min Cate 1/3 -1/2 pahar seara la culcare sau cate 1lingura de 1-2-3 ori pe zi.
CONTRAINDICATII
Inflamațiile sau obstrucțiile intestinale, ileusul paralitic, durerile abdominale de geneză necunoscută, apendicita, dezechilibrul hidro-electrolitic, peritonita, hemoragiile gastro-intestinale sau uterine, cistita, constipația spastică. Sarcina, lactația, vârsta sub 5 ani.
Precauții: Afecțiunile hepatice sau renale. Sarcina și lactația (se administrează numai în cazuri excepționale).
Conditii de Pastrare:
Termen de valabilitate: 2 ani. Conditii de conservare: Temperatura sub 250 C.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 83167
  • Producător Depofarm
  • Țara producător Moldova
13 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat