Coșul este gol. Adăugați un produs

Glukozin comp. N30

133,86 lei
138 lei
Adaugă în coş
Descriere preparat
GLUKOZIN supliment alimentar

FRUNZE DE DUD ALB
COAJĂ DE SCORŢIŞOARĂ
FRUNZE DE GUDMAR
ZINC
VITAMINA B6

PENTRU NORMALIZAREA GLUCOZEI ÎN SÂNGE

Glucozin, ajută la controlul nivelului glucozei în sânge, este recomandat pentru suplimentarea zilnică a persoanelor cu tendinţă de creştere a nivelului glucozei în sânge, şi în special petru persoanele cu program de pierdere în greutate sau acele ce suferă de diabet zaharat de tipul 2.

ACŢIUNEA INGREDIENTELOR:
Glucozin este un supliment alimentar, sursă de zinc, vitamina B6, extract de frunze de Dud Alb, scorţişoară şi frunze de Gudmar. Zincul ce se conţine în formula preparatului, ajută ia menţinerea metabolismului glucidic. Vitamina B6 contribuie la menţinerea metabolismului proteinic şi glicogenic corect şi la controlul activităţii hormonale. în plus, ajută şi la activitatea corectă a metabolismului homocisteinei, creşterea nivelului căreia, se consideră că duce la dezvoltarea diferitor boli. Substanţele active din extractele vegetale, ce se conţin în preparat, ajută la menţinerea normală a cantităţii de glucoză în sînge.

MOD DE UTILIZARE: a se administra maximum câte 1 pastilă pe zi, numai după sau în timpul mesei, bogată în carbohidranţi, cu o cantitate potrivită de apă.

MOD DE PĂSTRARE: a se păstra la loc uscat. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

PRECAUŢII/ATENŢIONĂRI: a nu depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate înlocui o dietă balansată şi un mod de viaţă sănătos, nu poate fi administrat ca un substituent a unei alimentaţii variate. A nu se administra în cazul hipersensibilităţii la ingredientele preparatului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Pharmacy Laboratories
  • Țara producător Polonia
  • Article 86299
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat