Coșul este gol. Adăugați un produs

Seringa pentru insulina NovoPen4 (seringa stilou fara ac) N1

36 lei
Adaugă în coş
Vă mulţumim că aţi ales NovoPen® 4. NovoPen® 4 este un stilou reutilizabil pentru insulină.

Trebuie să citiți cu atenţie acest ghid înainte de a utiliza stiloul injector (pen) - chiar dacă aţi utilizat anterior NovoPen® 4 sau sisteme similare de livrare Novo Nordisk. Îţi va spune tot ce trebuie să ştii despre stiloul tău şi cum să-l foloseşti.

Nu utilizați NovoPen® 4 fără o pregătire adecvată de la personalul medical. Asiguraţi-vă că aveţi încredere în a face o injecţie cu stiloul injector înainte de a începe tratamentul cu acesta.

NovoPen 4 este un stilou injector reutilizabil conceput pentru utilizarea de către o singură persoană, pacient cu diabet, pentru a-şi injecta insulina. Stiloul injector foloseşte cartuşe de insulină Novo Nordisk Penfille de 3 ml şi ace de unică folosinţă (furnizate separat). Stilul injector permite utilizatorului să selecteze dozele necesare de la 1 la 60 de unităţi în trepte de 1 unitate.

Stiloul este rezistent, ceea ce înseamnă că îl puteţi refolosi. Când aţi utilizat toată insulina din cartuş, înlocuiti pur şi simplu cartuşul cu unul nou.

NovoPen® 4 este disponibil în culori precum argintiu şi albastru.

Amintiţi-vă întotdeauna să verificati numele şi culoarea cartuşului înainte de fiecare injecţie pentru a vă asigura că acesta conţine tipul corect

de insulină.

Confundarea insulinei poate avea consecinţe medicale grave. Prin urmare, este recomandat ca, dacă utilizaţi două tipuri de insulină, să discutaţi cu personalul dumneavoastră medical despre cum să evitați confuziile.

Despre acest ghid de utilizare:

Pe parcursul acestui ghid, sunt prezentate pas cu pas instrucţiuni despre cum să folosiţi stiloul dumneavoastră injector. Informatii importante şi informatii suplimentare sunt clar marcate de simbolurile pe care le vedeti mai jos:

A Informaţii importante

Acordaţi o atenţie deosebită acestor note, deoarece acestea sunt importante pentru utilizarea sigură a stiloului injector (pen). Dacă nu respectaţi cu atenţie instructiunile, este posibil să administraţi prea puţină sau prea multă insulină sau deloc.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92525
  • Producător Novo Nordisk
  • Țara producător Danemarca
  • Cod medicament 0
Adăugat