Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți Extreme White cu fluor 75ml

174 lei
Adaugă în coş
Pastă de dinți specială SPLAT "EXTREME WHITE" / albire suplimentară»

Toate pastele de dinți inovatoare și unice ale seriei speciale au fost create în laboratorul științific SPLAT pentru oameni activi și moderni care nu se tem să experimenteze, să trăiască luminos și să aibă grijă de sănătatea lor. O serie emoțională de produse unice, fiecare fiind creat ținând cont de ideile și dorințele clienților noștri. Pastele de dinți din această serie au o compoziție bogată bogată în componente exclusive.
Dacă sunteți în căutarea unei paste de dinți cu adevărat eficiente de albire, atunci, prin toate mijloacele, acordați atenție pastei albe extreme de la SPLAT Special. Pasta de dinți excelentă are un efect pronunțat de albire, va deveni asistentul dvs. de încredere nu numai în menținerea de înaltă calitate a igienei orale, ci și în crearea zâmbetului cel mai radiant și alb de zăpadă!
Principalele componente și proprietăți:
Pasta de dinți inovatoare EXTREME WHITE whitening conține microgranule cu peroxid de uree și un complex unic de albire Sp.Sistemul alb ® . Pasta este special concepută pentru albirea ușoară a smalțului timp de 4 săptămâni de utilizare zilnică.
Efectul albirii intense se realizează datorită conținutului de enzime naturale din pastă care descompun placa moale, lustruind particule de formă rotunjită și microgranule unice cu peroxid de uree, înălbind ușor și treptat cu 2 tonuri în patru săptămâni de utilizare.
Ionii de fluor, care fac parte din pastă, protejează fiabil împotriva cariilor. Se recomandă alternarea utilizării cu pastele de întărire a smalțului (SPLAT professional BIOCALCIUM, SPLAT, SPLAT special ORGANIC) pentru a evita creșterea sensibilității dinților. Pentru cel mai bun efect de albire, trebuie să vă abțineți de la mâncare și băutură timp de 20 de minute după spălarea dinților.
Papainul inhibă creșterea bacteriilor și promovează defalcarea plăcii moi.
Polydon ® previne formarea tartrului.

Eficacitate dovedită clinic în 4 săptămâni de utilizare
92,9% NATURAL
Cu fluor (500 ppm)

Pasta de dinți nu conține:
SLES, triclosan, clorhexidină
Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții cu mișcări ușoare, de masaj timp de 1-2 minute. Clătiți-vă gura. Repetați procedura, dacă este necesar. Recomandat pentru utilizare zilnică, dimineața și seara.

IMPORTANT!
Datorită faptului că această pastă vizează albirea rapidă, această pastă trebuie utilizată de la 4 la 6 săptămâni , într-un curs.
Vă recomandăm alternarea cu pastele de întărire a smalțului și suspensia lichidă INNOVA pentru a evita sensibilitatea crescută a dinților .
Paste pentru utilizare sup
Vezi descrierea completă
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat