Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți negru Active 100ml

95 lei
Adaugă în coş
Pastă de dinți activă profesională Splat / ACTIVE

SĂNĂTATEA GINGIILOR ȘI ÎNGRIJIREA ORALĂ COMPLETĂ

Ai avut vreodată pastă de dinți neagră? Acesta este exact ceea ce marca Splat vă prezintă în atenție. Acest produs conține extracte de plante active care împiedică și ameliorează inflamația și împiedică sângerarea gingiilor. Vindecarea lor apare datorită prezenței unui complex de vitamine în pastă.

Datorită acestei acțiuni puternice, produsul este utilizat pentru prevenirea parodontitei. Pasta este, de asemenea, saturată cu sistemul Sp. White System ® , datorită căruia smalțul dvs. va fi lustruit și întărit, iar dinții dvs. vor deveni mult mai albi. Protecție fiabilă împotriva cariilor, inflamației gingiilor, dinților puternici și sănătoși-toate datorită produsului "activ" cu ioni de calciu și extracte valoroase de plante medicinale.

Proprietăți de bază și ingrediente active:

Extractele Active de craniu Baikal, badan și spirulina au un efect antiinflamator asupra gingiilor.
Sistem Sp inovator.White system ® albește și lustruiește în siguranță smalțul pentru a străluci.
Vitaminele A și e, datorită proprietăților lor antioxidante, promovează vindecarea țesuturilor moi ale cavității bucale.
Glicerofosfatul de calciu – una dintre cele mai eficiente surse de ioni de calciu-ajută la întărirea smalțului, activează procesele de remineralizare.
Ionii de fluor au un efect asupra bacteriilor care provoacă carii.
Pasta nu conține coloranți. Culoarea închisă a pastei se datorează culorii naturale a extractelor naturale de plante.

Dovedit clinic:
Efect antiinflamator-54,2%.
Efect Hemostatic-58,2%.
Efectul de curățare este de 40,3%.

Conține fluor (1000 ppm).
Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.

Dovezi
Aproximativ 95% din populația adultă a planetei are unele semne de inflamație a țesutului gingival. Parodontita dezvoltată este una dintre cele mai frecvente cauze ale pierderii dinților. Simptomele precoce ale bolilor inflamatorii care apar chiar și la copii sunt sângerarea gingiilor și respirația urâtă. Curățarea smalțului de înaltă calitate și nutriția gingiilor vor ajuta la prevenirea problemelor în viitor.
Vezi descrierea completă
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat