Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Periuță de dinți Ultra Complete, Medium

120 lei
Adaugă în coş
PERIUȚĂ DE DINȚI ULTRA COMPLETĂ ÎNTR-UN NOU FORMAT LUMINOS

Periuțele de dinți cu peri ultra-subțiri îmbogățite cu ioni de argint sunt concepute pentru curățarea și îngrijirea profundă disponibile în patru culori la modă.

SPLAT introduce un nou format al liniei ultra COMPLETE pentru curățarea profundă a cavității bucale. Periuțele de dinți sunt realizate în patru culori la modă: puteți alege din nuanțe bogate și spectaculoase-roșu (stacojiu de flacără), galben (SHAFRAN), verde (verde iasomie) și turcoaz (verde Biscaya), în timp ce perii sunt făcuți în culoarea mânerului, ceea ce conferă designului periei un caracter individual și memorabil.

Linia ULTRA COMPLETE aparține segmentului cel mai popular și popular de periuțe de dinți — periile medii dure curăță ușor și eficient smalțul și sunt potrivite chiar și pentru gingiile sensibile. Acest lucru vă permite să aveți grijă profesională a cavității bucale la domiciliu. Perii elastici ultra-subțiri (0,01 mm) curăță eficient spațiile interdentare, zonele posterioare și suprafețele greu accesibile pe care se formează adesea carii. Datorită acoperirii antibacteriene unice cu ioni de argint, periuțele de dinți ULTRA COMPLETE împiedică creșterea bacteriilor și împiedică înmulțirea acestora în perii periei.

ULTRA COMPLETE respectă principiile principale de control al calității SPLAT PROFESSIONAL-siguranță, eficiență și prietenie cu mediul. Periile ultra COMPLETE sunt sigure nu numai pentru consumatori, inclusiv pentru copii, ci și pentru natură: sunt fabricate din materiale care nu includ bisfenol, PVC și latex. Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Important:
Înainte de a utiliza o periuță de dinți nouă, spălați-o în apă caldă și săpun. În timpul utilizării, păstrați peria în poziție verticală, cu perii în sus.
Vezi descrierea completă
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat