Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Juicy Pastă de dinți pentru copii Tutti-Frutti 35ml

73 lei
Adaugă în coş
Consolidarea intensă a pastei de dinți pentru copii SPLAT Juicy " Tutti-Frutti"
0 + ani


Nu poți să-ți înveți micul fidget să te speli regulat pe dinți? În acest caz, ar trebui să-i oferiți o pastă de dinți pentru copii "Tutti-Frutti" de la Splat Juicy. Acesta va fi un adevărat zeu pentru părinții care încearcă să-și învețe copilul să-și curețe dinții. Aroma fructelor delicioase preferate," minus " zahăr-formula perfectă pentru dinți sănătoși și bună dispoziție! Nu vă faceți griji dacă bebelușul înghite accidental o mică pastă - este absolut sigur. Datorită pastei de dinți" Tutti-Frutti", nu este nevoie să vă reamintiți în mod constant copilului dvs. despre procedurile de igienă, iar procesul de periere a dinților vă va oferi o mulțime de distracție!

Produsul conține o substanță unică-nano-hidroxiapatită. Utilizarea sistematică a produsului creează un efect "micro-sigiliu" asupra smalțului dinților. Această componentă protejează în mod fiabil dinții de bacteriile dăunătoare pentru o lungă perioadă de timp. Un alt "bonus" frumos: pasta de dinți este potrivită pentru adulții cu smalț dentar sensibil.

Proprietăți și componente:

Hidroxiapatita de calciu (mHAP) din nanoformă pătrunde adânc în smalț și o face mai puternică, sigilând deteriorarea ca un sigiliu, readuce suprafața la netezimea naturală și rezistența la bacterii și acizi.
Sistemul natural Luctatol ® protejat prin brevet inhibă în mod eficient formarea plăcii moi și distruge în mod specific bacteriile cauzatoare de carii Streptococcus mutans. Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95217
15 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat