Coșul este gol. Adăugați un produs

Biomed Pastă de dinți SuperWhite 100ml

79 lei
Adaugă în coş
Biomed SUPERWHITE
În calitate de copii, mamele și tații noștri au vorbit despre cât de important este monitorizarea igienei orale. Am fost învățați să ne spălăm dinții în mod regulat pentru a menține frumusețea și sănătatea dinților noștri. Curățarea regulată protejează întregul corp de o varietate de bacterii și germeni. Pasta de dinți de întărire Biomed Superwhite vă va ajuta să păstrați microflora cavității bucale în stare perfectă.
O aromă plăcută și discretă de nucă de cocos vă va ajuta să începeți dimineața cu starea de spirit potrivită. Cu o utilizare constantă, după patru săptămâni, veți observa că dinții au devenit mai ușori și mai frumoși.
Componente principale:
Papaina și bromelaina asigură îndepărtarea plăcii și lustruiesc ușor smalțul.
Combinația de ulei de nucă de cocos, extract de scorțișoară și ulei esențial de cimbru protejează împotriva bacteriilor și conferă pastei un gust picant unic.
Hidroxiapatita de calciu și L-arginina remineralizează și întăresc smalțul dinților.
Antisepticele naturale au efecte antiinflamatorii și antibacteriene.
Acestea conțin vitaminele E, K, PP și caroten
99% ingrediente naturale!
Nu conține: fluor, clorhexidină, triclosan și alte antiseptice puternice, SLS / SLES, parabeni, componente agresive de albire și abrazive, culori și arome sintetice, conservanți sintetici, gluten, zaharină, produse etoxilate, produse petroliere rafinate.
Cu această pastă de dinți, devine incredibil de ușor, rapid și plăcut să vă asigurați frumusețea și sănătatea dinților!

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat