Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Periuță de dinți Complete, Medium

62,90 lei
74 lei
Adaugă în coş
PERIUȚE DE DINȚI PROFESIONALE
Periuțe de dinți inovatoare profesionale-o soluție vizată la problemele cavității bucale.
Periuțele de dinți SPLAT sunt o nouă serie de periuțe de dinți inovatoare care nu au analogi în lume!
Fiecare tip de periuță de dinți vizează rezolvarea principalelor sarcini ale cavității bucale.
Fiecare periuță de dinți este o inovație de clasă mondială!
Periuțele de dinți de la marca SPLAT reprezintă o investiție în sănătatea ta. Nu este nimic surprinzător în acest sens, deoarece igiena orală adecvată afectează bunăstarea unei persoane. Este foarte important să alegeți un element de igienă personală care nu numai că va curăța bine, dar nu va dăuna. Această perie medie-Tare se poate ocupa de această sarcină.
Seria medie completă
Pentru îngrijire complexă (duritate medie)
Principalele caracteristici și caracteristici:
Fiecare peri de periuțe de dinți SPLAT complete se îngustează până la capăt, ceea ce asigură o curățare perfectă
Părul, ca un fir, pătrunde între dinți, asigurând o curățare temeinică a spațiilor interdentare, a părții posterioare a dintelui și a locurilor greu accesibile.
Vârfurile părului sunt vopsite în culori diferite, în funcție de nivelul de rigiditate. Decolorarea vârfurilor indică faptul că este timpul să înlocuiți peria cu una nouă.
Părul subțire curăță locurile greu accesibile între dinți, în adâncurile suprafețelor de mestecat și în zonele posterioare. Aceste zone sunt cele mai predispuse la formarea cariilor. Lungimea perilor este aleasă pentru a nu deteriora gingiile. Mânerul ergonomic vă permite să faceți procesul de curățare mai confortabil. Cu această periuță de dinți inovatoare, veți putea efectua o îngrijire orală completă.

Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Important:
Înainte de a utiliza o periuță de dinți nouă, spălați-o în apă caldă și săpun. În timpul utilizării, păstrați peria în poziție verticală, cu perii în sus.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Elveția
  • Article 95223
  • Producător SkyLab
Adăugat