Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Junior Pastă de dinți pentru copii (6-11 ani) Bubble Gum 73g

SPLAT JUNIOR GUMA DE MESTECAT PASTA DE DINTI
6-11 ANI
Realizat pe baza ingredientelor naturale, pasta de dinți pentru copii "Bubble Gum" de la echipa de profesioniști a mărcii SPLAT va fi o achiziție excelentă pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani. Datorită formulei moi, aromei uimitoare a gumei de mestecat delicioase și a unui gust plăcut, cu siguranță va atrage atât băieții activi, cât și fetele moderne.

Produsul conține hidroxiapatită de calciu, care este similară compoziției cu smalțul dinților. Se întărește bine și îl protejează în mod fiabil de influențele agresive. Pasta elimină efectiv microorganismele patogene, reziduurile alimentare și placa galbenă. De asemenea, conține extracte de plante și un complex de vitamine, deci are efecte antioxidante, antiinflamatorii și vindecătoare. Produsul igienic se caracterizează printr-o acțiune delicată și nu are componente periculoase.
Proprietăți și componente:
Sistemul unic patentat LUCTATOL ® bazat pe extract de lemn dulce Japonez reduce formarea plăcii cu până la 96% și distruge bacteriile care cauzează carii, ajutând la protejarea împotriva cariilor.
Hidroxiapatita de calciu (HAP), similară compoziției cu smalțul dinților, asigură întărirea intensă a smalțului dinților copiilor.
Gelul de Aloe Vera, extractele de scoarță de magnolie, afine și rodii, vitaminele A și e au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.
98% natural%
Nu conține: fluor, parabeni, SLES, triclosan, clorhexidină, abrazivi agresivi, culori și arome sintetice, PEG, produse petroliere rafina. Metoda de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Pentru rezultate optime, se recomandă să vă spălați dinții timp de 2 minute.
Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Organic Pharmaceuticals
  • Țara producător Rusia
  • Article 95229
Adăugat