Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Special Pastă de dinți negru Blackwood 75ml

168 lei
Adaugă în coş
Pastă de dinți specială SPLAT " BLACKWOOD / EBONY»

Toate pastele de dinți inovatoare și unice ale seriei speciale au fost create în laboratorul științific SPLAT pentru oameni activi și moderni care nu se tem să experimenteze, să trăiască luminos și să aibă grijă de sănătatea lor. O serie emoțională de produse unice, fiecare fiind creat ținând cont de ideile și dorințele clienților noștri. Pastele de dinți din această serie au o compoziție bogată bogată în componente exclusive.
În ciuda aspectului neobișnuit, pasta de dinți neagră "Blackwood" de la faimosul brand SPLAT Special este capabil să albească rapid și eficient smalțul dinților, făcând zâmbetul tău cu adevărat alb de zăpadă și radiant! Pasta originală are un gust plăcut de tartă de ienupăr, reîmprospătează perfect respirația, lăsând un sentiment de prospețime și puritate pentru o lungă perioadă de timp.
Principalele componente și proprietăți:
Extract de boabe de ienupăr și un complex de ingrediente active-asigură protecție împotriva bacteriilor și formării plăcilor
Foarte eficient antiseptic Biosol-previne creșterea bacteriilor și susține tonul gingiilor
Cărbunele de mesteacăn Karelian albește, absoarbe mirosurile și adsorbește murdăria și formează o culoare unică, strălucitoare, de pastă neagră.
Pasta albește eficient și în siguranță dinții, inhibă creșterea bacteriilor și menține respirația proaspătă, protejează eficient împotriva formării tartrului și normalizează pH-ul saliva.
Eficacitate dovedită clinic în 4 săptămâni de utilizare
98,3% NATURAL
Fără fluorură

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă
8 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat