Coșul este gol. Adăugați un produs

Splat Professional Pastă de dinți Ultracomplex 100ml

95 lei
Adaugă în coş
Pasta de dinți Splat Professional ULTRACOMPLEX / ULTRACOMPLEX - îngrijire completă și albire a dinților sensibili

Pasta de dinți profesională Ultracomplex de la Splat va permite tuturor proprietarilor de dinți sensibili să uite de temerile și temerile lor înainte de a utiliza produse de îngrijire orală, deoarece formula sa moale are efectul cel mai blând și delicat.

Formula sa se bazează pe sistemul inovator Sp.White System ® , Care este special conceput pentru dinți sensibili. Datorită acestui fapt, precum și enzimele conținute în compoziția papaya cu Polydon ® , pasta albă în siguranță dinții, descompune placa și previne apariția tartrului. Potasiul și zincul conținute în compoziție întăresc bine dinții, măresc densitatea smalțului și, de asemenea, au un efect antiinflamator asupra gingiilor. Datorită tuturor acestor factori, pasta fără senzații neplăcute și dureroase albește vizibil și întărește dinții, le lustruiește și lasă respirația proaspătă pentru o lungă perioadă de timp.
Proprietăți de bază și ingrediente active:


Calcisul Organic obținut din coji de ouă, combinat cu hidroxiapatită, întărește eficient smalțul dinților, eliminând cauza hipersensibilității dinților.
Extractul de ulei esențial de mușețel are un efect antiinflamator și calmant asupra gingiilor.
Combinația dintre enzimele naturale din papaya și Polydon ® descompune placa, promovând curățarea de înaltă calitate și prospețimea respirației de lungă durată.
Ionii de Zinc au un efect astringent și antiinflamator asupra gingiilor.
Sistem Sp inovator.White system ® albește și lustruiește în siguranță smalțul pentru a străluci.


Fără fluor.
Dovedit clinic:
Efect remineralizant-20%
Efect Hemostatic-50,2%
Efect antiinflamator-27,5%
Efect de curățare-44.4%

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți. Periați dinții într-o mișcare circulară în timp ce masați ușor gingiile. Clătiți gura cu o cantitate mică de apă, ținând-o timp de 20-30 de secunde.
Vezi descrierea completă
5 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat