Coșul este gol. Adăugați un produs

Teimurova Spray pentru picioare contra miros și transpirație 150ml

85,36 lei
88 lei
Adaugă în coş
Conține componente antibacteriene:

Uleiurile esențiale de arbore de ceai, lavandă, melisa și acid salicilic au un efect antibacterian, făcând față unui număr mare de organisme patogene.

Recomandat pentru utilizarea zilnică pentru eliminarea mirosului și transpirația excesivă a picioarelor, care este facilitată de un complex de ingrediente active: acid boric, acid salicilic, tetraborat de sodiu și metanamină. Uleiurile esențiale de arbore de ceai, lavandă, melisa și acid salicilic au un efect antibacterian, care ajută la prevenirea infecțiilor fungice. Uleiul de mentă și mentolul ajută la ameliorarea picioarelor obosite, răcorește, deodorizează și împrospătează pielea.

Ca produs de igienă preventivă, spray-ul este recomandat pentru utilizare înainte de a vizita săli de sport, piscine, saune.



Precauții: este posibilă intoleranța individuală la componentele individuale. Stai departe de copii! Doar pentru adulți! Evitați contactul cu ochii și mucoasele; în caz de contact, clătiți cu apă. Nu utilizați pe pielea deteriorată sau iritată.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 90532
  • Producător Zelionaia Dubrava
  • Țara producător Rusia
Adăugat