Coșul este gol. Adăugați un produs

Desobel 5mg comp. film. N10x2

59,95 lei
61,80 lei
Adaugă în coş
Ce este Desobel şi pentru ce se utilizează
Desobel conţine substanţa activă desloratadină şi este un medicament cu acţiune antihistaminică (antialergică), care vă ajută să controlaţi reacţiile alergice. Nu vă produce somnolență.
Desobel este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu:
-rinita alergică, (inflamaţie a mucoasei de la nivelul nasului provocată de alergie, de exemplu febra fânului sau alergia la praf). Aceste simptome includ strănutul, secreţia abundentă din nas sau senzaţia de mâncărime la nivelul nasului, senzaţia de mâncărime la nivelul cerului gurii, precum şi senzaţia de mâncărime, înroşire sau lăcrimarea ochilor.
-urticarie (o afecţiune a pielii provocată de alergie). Aceste simptome includ senzaţia de mâncărime şi erupţii asemănătoare urticariei.
Ameliorarea acestor simptome durează o zi întreagă şi vă permite să vă reluaţi activi tăţile zilnice normale şi somnul. Dacă nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău trebuie să vă adresaţi unui medic. Cum să utilizaţi Desobel

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavostră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Desobel se administrează pe cale orală.
Doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 12 ani şi peste) cîte 1 comprimat zilnic. Înghiţiţi comprimatul întreg, cu apă, cu sau fără alimente.
Dacă rinita dumneavoastră alergică este intermitentă (prezenţa simptomelor timp de mai puţin de 4 zile pe săptămână sau mai puţin de 4 săptămâni), medicul dumneavoastră vă va recomanda o schemă de tratament care va depinde de evaluarea istoricului bolii dumneavoastră.
Dacă rinita dumneavoastră alergică este persistentă (prezenţa simptomelor timp de 4 zile sau mai mult pe săptămână şi mai mult de 4 săptămâni), medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament pe o durată mai lungă.
Pentru urticarie, durata tratamentului poate varia de la pacient la pacient şi de aceea trebuie să urmați recomandările medicului dumneavoastră.
Dacă utilizaţi mai mult Desobel decât trebuie

Dacă credeţi că vi s-a administrat o doză prea mare sau bănuiţi un supradozaj, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau mergeţi imediat la cel mai apropiat spital. Nu se aşteaptă apariţia unor probleme grave în caz de supradozaj accidental. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Cele mai frecvente reacţii adverse au fost oboseală, uscăciunea gurii şi durerea de cap.
După punerea pe piaţă, în cazuri foarte rare, au fost înregistrate următoarele reacţii adverse: Reacții adverse frecvente (apar la mai mult de 1 din 100 persoane și la mai puțin de 1 din 10 persoane): dureri de cap, insomnie, senzație de uscare a gurii, diaree, oboseală, febră. Reacţii adverse foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10000 persoane): halucinaţii; ameţeală, somnolenţă, insomnie, hiper activi tate psihomotorie, convulsii; accelerarea ritmului bătăilor inimii, palpitaţii; dureri abdominale, greaţă, vomă, senzaţie de discomfort gastric, diaree; inflamaţie a ficatului, valori anormale ale testelor funcţiei ficatului; mialgie; reacţii de hipersensibilitate (inclusive șoc anafilactic, edem angioneurotic, dispnee, prurit, erupții cutanate, urticarie). Reacții adverse cu frecvență necunoscută (care nu poate fi estimate din datele disponibile): Prelungirea intervalului (QT) ritmului cardiac, icter, fotosensibilitate, astenie.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 88467
  • Țara producător Turcia
  • Producător Nobel
  • Cod medicament 0400070250
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat