Coșul este gol. Adăugați un produs

Flagyl 250mg comp. film. N20

CE ESTE FLAGYL 250 mg SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Acest medicament este utilizat pentru tratamentul anumitor infectii cu micoorganisme sensibile (bacterii, paraziti). CUM SA LUATI FLAGYL 250 mg

Luati intotdeauna Flagyl 250 mg exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Acest medicament se utilizeaza numai la adulti si copii cu varsta peste 6 ani.

Pentru copiii cu varsta sub 6 ani este adecvata forma farmaceutica suspensie orala (Flagyl 4%).

Dozele depind de varsta si de indicatia terapeutica.

Dozele uzuale sunt:

la adulti: 2 comprimate filmate Flagyl 250 mg (500 mg metronidazol) pe zi, pana la 6 comprimate filmate Flagyl 250 mg (1,5 g metronidazol) pe zi;

la copii: 1 ½ comprimate filmate Flagyl 250 mg (375 mg metronidazol) pe zi, pana la 20 - 40 mg metronidazol/kg si zi.

In anumite cazuri, este absolut necesar ca partenerul dumneavoastra sa fie tratat, indiferent daca are sau nu semne clinice.

Flagyl 250 mg se administreaza pe cale orala, de 2 - 3 ori pe zi, conform recomandarii medicului.

Comprimatele trebuie inghitite cu putina apa.

Pentru a fi eficace, acest medicament antiinfectios trebuie utilizat cu regularitate, in dozele prescrise si atat timp cat v-a recomandat medicul dumneavoastra.

Disparitia febrei sau a oricarui alt simptom nu arata ca v-ati vindecat. Eventuala senzatie de oboseala nu se datoreaza tratamentului antiinfectios, ci bolii. Reducerea sau intreruperea tratamentului nu va avea efect asupra acestei senzatii de oboseala si va va intarzia vindecarea.

Cazuri particulare: durata tratamentului giardiazei (infectie cu un parazit) este de 5 zile; durata tratamentului amibiazei (infectie cu un parazit) si al anumitor vaginite (infectii ale mucoasei vaginului) este de 7 zile, iar durata tratamentului tricomoniazei (infectie cu un parazit) este de 10 zile.

Daca luati mai mult decat trebuie din Flagyl 250 mg

In caz de varsaturi, dificultati de coordonare a miscarilor si dezorientare, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra. S-ar putea sa fie nevoie sa va prescrie un tratament.

Daca uitati sa luati Flagyl 250 mg

Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Sanofi-Aventis
  • Article 13785
  • Țara producător Franța
  • Cod medicament 1300421085
Adăugat