Coșul este gol. Adăugați un produs

Rombalsam Cremă cu uree 15% și ulei masline piele uscată 50ml

67,45 lei
71 lei
Adaugă în coş
Hidrateaza, inmoaie si hraneste tegumentele uscate, favorizeaza retentia apei la nivelul pielii si ajuta la detasarea scuamelor iritante si inestetice.
Diverse studii clinice au dovedit ca urea are extraordinare proprietati antifungice si antibacteriene, care favorizeaza vindecarea rapida a pielii crapate, eczemelor, iritatiilor, psoriazisului, arsurilor si a altor afectiuni ale pielii. In plus, urea ajuta la vindecarea unor rani grave si a arsurilor, fara sa lase cicatrici.

Alte studii au demonstrat extraorinarele proprietati antibacteriene si antiseptice – fundamentale in prevenirea infectiilor pielii. Mai mult decat atat, urea are efect antipruritic, cu efect rapid asupra diverselor mancarimi.

In studii independente, gradul de hidratare al pielii a fost masurat dupa folosirea unor creme cu 10% si 20% uree, ceea ce a dus la o crestere a hidratarii cu 97.8%. Actiune:
Crema hidratanta cu efect epitelizant si emolient.
Cicatrizanta si antiinflamatoare.
Ajuta la indepartarea scuamelor si a pielii batatorite.

Utilizare:
Se aplica extern prin masarea usoara a epidermei, ori de cate ori este necesar. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele uscata.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Omega farma
  • Article 56364
  • Țara producător Romania
Adăugat