Coșul este gol. Adăugați un produs

Carbactiv 200mg caps. N10x10 (Carbolemed)

75,05 lei
79 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PREPARATULUI
Capsule operculate de formă cilindrică, cu capete emisferice, cu suprafaţa netedă şi lucid-opacă. Culoarea corpului şi capacului capsulei albastru - inchis sau neagră sau capacul negru - corpul verde. Conţinutul capsulei: pulbere/granule de culoare neagră, fină, uşoară, fără miros şi fără gust.
CARBACTIV
capsule 200 mg - prezintă un supliment cu substanţa activă cărbune activat.
Cărbunele activat - pulberea de cărbune activat este produsă din materie primă naturală după o tehnologie specifică în urma căreia particolele de cărbune activat formează pe suprafaţa lor multipli pori, prin aceasta obţinînd o activi tate de suprafaţă mărită. Datorită construcţiei sale cărbunele activat oferă proprietatea deosebită de a absorbi majoritatea tipurilor de toxine şi unele microorganisme. Cărbunele activat neutralizează şi absoarbe toxinele alimentare, toxinele provenite de la metabolismul microorganismelor patogene, sărurile metalelor grele, alkaloizilor şi alte toxine chimice, biologice exogene şi endogene. Cărbunele activat nu se absoarbe pe tot parcursul tractului digestiv, nu provoacă iritarea mucoaselor, mai absoarbe asupra sa surplusurile de apă din organism şi uşor se elimină din intestin împreună cu toxinele.
Recomandări pentru utilizare

- Ameliorează funcţia sistemului digestiv.
-La înbunătăţirea eliminării din organism a toxinelor alimentare şi de altă origine.
- In situaţii de consum exagerat a băuturilor alcoolice şi produselor alimentare.
- In cure de slăbire.
Mod de administrare
In dependenţă de starea organismului se administrează intern cîte 1-3 capsule de 3 ori/zi. Preparatul se administrează cu 1-1,5 ore înainte sau după mese ori de administrarea altor medicamente, înainte de administrare consultaţi medicul.
Reacţii adverse

La administrare de cărbune activat în doze mai mari de cît cele recomandate pot apărea constipaţie, colorarea în negru a maselor fecale ce vor dispărea la întreruperea administrării preparatului. în administrarea îndelungată pot apărea simptome de insuficienţă vitaminică, hormonală, lipidică, proteică.
Contraindicaţii

Ulcer gastric sau duodenal în faza de acutizare, colită ulceroasă nespecifică, hemoragii ale tractului gastrointestinal, atonie intestinală, intoleranţă individuală faţă de preparat.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Carbolemed
  • Țara producător Republica Moldova
  • Article 86957
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat