Coșul este gol. Adăugați un produs

Dimexol-MC sol.cutan. 50g

RECOMANDRI:
Dimexol-MC soluție cutată, intră în categoria produselor pentru îngrijirea corpului. Dimexol- MC are acțiune anestezică locală. Deasemenea, are acțiune antiinflamatoare și antibacteriană. Se absoarbe rapid prin membranele biologice, inclusiv prin piele șr mucoase.

Se folosesc comprese cu Dimexol-MC în cazul entorselor, traumelor țesuturilor moi și în caziil edemelor de geneză. informatori. e. De asemenea, se utilizează în chirurgia plastică pentru conservarea transplantelor de piele.

EFECT NEDORIT:

Reaction de hipersensibilitate individuală la componentele produsului. Poate să apară mâncărime, senzație de arsură, înroșirea pielii, uscăciunea pielii.

Amu se utilizeaza dupa expirarea termenului de valabilitate, indica pe ambalaj.

ADMINISTRARE:

extern. Dimexol-MC soluție cutanată, se utilizează sub formă de soluție apoasă (cu concentrația 30-50%) pentru comprese, tampoane și irigări. Compresele se aplică pe porțiunile lezate și pe suprafețele sănătoase adiacente. Meşele de tifon umezite cu soluţie de Dimexol-MC se aplică pe porţiunile lezate pentru o elasticitate de 20-30 minute, o data pe zi. Pe suprafaţa meşei de tifon se aplică o peliculă de polietilenă şi ţesătură de bumbac sau in. Pentru efect anestezic local se recomandă soluția 25-50% (conținutul flaconului se dizolvă cu apa 1:2, 1:3, 1:4) pentru comprese, câte 100-150 ml, de 2-3 ori pe zi. Soluțiile de 10-20-30% se folosesc pentru comprese cu efect antiinflamator.

&În chirurgia plastică se utilizează pansamente cu soluție 20-30% dinietiisulfoxid pe auto- și homotransplante nemijlocit după intervenție și în următoarele zile până la prinderea completă a grefei. Ca mediu pentru conservare a homotransplantelor cutanate se utilizează soluția 5% dimethylsulfoxid în soluție Ringer. Regimul de dozare se stabilește individual, în funcție de starea și vârsta persoanelor. Durata de utilizare este de 10-15 zile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 94890
  • Țara producător Republica Moldova
  • Producător MC Pharmaceuticals
  • Cod medicament 0
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat