Coșul este gol. Adăugați un produs

Arlevert 20mg+40mg comp. N25x2

313,75 lei
323,45 lei
Adaugă în coş
Ce este Arlevert şi pentru ce se utilizează
Preparatul Arlevert include două componente active: cinarizină și dimenhidrinat. Acești compuși aparțin diferitelor clase de medicamente. Cinarizina aparține clasei de antagoniști ai calciului, iar dimenhidrinatul - unei clase de antihistaminice.

Efectul fiecărui dintre aceste substanțe are ca scop reducerea simptomelor de vertij (o senzație de amețeală sau "rotație") și greață (senzație de vărsături). În cazul utilizării acestor substanțe în combinație unele cu altele efectul total este mai mare decât eficiența fiecăreia dintre ele în mod individual.

Arlevert este utilizat pentru tratarea diferitelor tipuri de amețeală la adulți. Vertijul poate fi cauzat de diferite motive. Arlevert vă va ajuta să faceți față responsabilităților de zi cu zi, care sunt împiedicate de amețeli. Cum să utilizaţi Arlevert
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza zilnică recomandată este de câte un comprimat Arlevert de 3 ori pe zi. Luaţi comprimatele fără să le mestecaţi, după masă cu o cantitate suficientă de lichid. Medicul dumneavoastră va stabili durata tratamentului. În general, tratamentul ar trebui să fie de scurtă durată şi nu va depăşi 4 săptămâni. Prelungirea tratamentului se va face numai după reevaluarea medicală a stării dumneavoastră.

Dacă luaţi mai mult Arlevert decât trebuie

Supradozajul Arlevert poate fi periculos, mai ales la copii şi sugari. În cazul producerii unui supradozaj, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră! Dacă ați luat prea mult Arlevert, s-ar putea să simți oboseală, amețeală, sau tremur. Poate exista pupile dilatate și dereglări de urinare. Pot apărea gură uscată, înroșirea feței și creșterea frecvenței cardiace, transpirație și dureri de cap.

În cazul ingestiei de Arlevert într-un număr foarte mare sunt posibile convulsii, halucinații, hipertensiune arterială, tremor, iritabilitate, dificultăți de respirație. Poate surveni coma. Reacţii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.



Frecvente (afectează 1 din 10 pacienţi): Somnolență, uscăciunea gurii, dureri de cap și dureri abdominale. De obicei, aceste evenimente au loc într-o formă ușoară și dispar în câteva zile, chiar dacă continuați să luați Arlevert.

Mai puţin frecvente (afectează 1 din 100 pacienţi): Transpirație, înroșirea pielii, indigestie, greață (senzație de vomă), diaree, nervozitate, crampe, proprietate de a uita, zgomot sau zgomote în urechi, parestezii (furnicături la nivelul mâinilor sau picioarelor), tremor (tremurături).

Rare (afectează 1 din 1000 pacienţi): Tulburări vizuale, reacţii de hipersensibilitate (de exemplu reacţii cutanate), sensibilitate crescută la razele solare, dificultăţi la urinare.

Foarte rare (afectează 1din 10000 pacienţi): Reducerea numărului de leucocite și trombocite, precum și o scădere semnificativă a numărului de celule roșii în sânge poate duce la slăbiciune și apariție a vînătăilor precum și la creșterea riscului de infecție. La apariția unei infecții cu febră și înrăutățirea semnificativă a stării generale de sănătate, consultați medicul și spuneți-i că luați acest medicament.

Pe fondalul consumului de medicamente de acest tip pot să apară și astfel de reacții (pe baza datelor disponibile nu pot fi evaluate), așa ca: creștere în greutate, constipație, senzație de apăsare în piept, icter (colorarea în galben a pielii sau a albului ochilor cauzată de tulburarea funcției hepatice sau a sângelui), agravarea glaucomului cu unghi închis (o afecțiune oculară, în care crește tensiunea intraoculară), mișcări necontrolate, excitare neobișnuită și neliniște (în special în copii), reacții cutanate severe.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Hennig Arzneimittel GmbH
  • Article 88261
  • Cod medicament 0309530055
Adăugat