Coșul este gol. Adăugați un produs

Mezym 3500U+4200U+250U comp.film. N20x4

97,97 lei
101 lei
Adaugă în coş
Mezim forte draje N20

Actiunea farmacologica: Extractele de pancreas sunt folosite din 1904, cand s-au dovedit eficiente in tratamentul fibrozei chistice. Ulterior s-a stabilit eficacitatea lor in tratamentul sindromului de malabsorbtie cauzat de insuficienta pancreatica de origine organica ca fibroza cistica, pancreatita cronica, pancreatectomia sau alte conditii in care insuficienta pancreatica afecteaza digestia grasimilor. Pancreatina se prepara din pancreasurile exocrine ale animalelor si contine enzimele principale ale acestei glande (tripsina, chimotripsina, amilaza, lipaza s. a. ). Contribuie la digestia glucidelor, protidelor si lipidelor. In sucul gastric poate fi inactivata, din care cauza se livreaza in forme medicamentoase enterosolubile.

INDICATII
Insuficienta secretorie exocrina a pancresului (pancreatita cronica, fibroza cistica), bolile inflamatorii cronice ale stomacului, intestinului, ficatului, vezicii biliare- dispepsia, flatulenta, pregatirea pentru cercetarile radiologice si ultrasonore ale organelor abdominale. Pancreatectomia si post-bypass-ul gastrointestinal.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Cate 10000-25000 U dupa mese (capsule sau drajeuri, fara a le strivi).

CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Pancreatina sub forma de pulbere se ia inainte de mese dupa neutralizarea sucului gastric. Formele medicamentoase enterosolubile nu trebuie mestecate, frante sau strivite. Pacientii cu pancreatita acuta in fazele incipiente.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Berlin-chemie
  • Article 92933
  • Țara producător Germania
  • Cod medicament 1609060439
Adăugat