Coșul este gol. Adăugați un produs

Nestle Nan Pre 400g

Formula de lapte adaptata pentru bebelusii cu greutate redusă la naștere și bebeluși prematuri de la naștere. Formula PreNAN® este un produs cu destinatie medicala speciala pentru a fi utilizat in stationar și după externare.
Formula PreNAN® nu este destinata copiilor cu alergie la proteinele din laptele de vacă, intoleranță la lactoză și boli metabolice, cum ar fi galactozemie / intoleranță la glucoză-galactoză. Nu se foloseste intravenos (parenteral).
Ingrediente: maltodextrină, proteină din zer, lapte degresat, trigliceride cu lanț mediu (7,8%), uleiuri vegetale (de floarea soarelui, de rapiță cu conținut redus de acid erucic, oleina de palmier, ulei vegetal din Criptecodinium cohni şi Mortierella Alpina), fosfat de calciu, citrat de potasiu, citrat de calciu, lecitină din soia, L-histidină, clorură de sodiu, citrat de sodiu, vitamine, clorură de magneziu, L-arginină, L-cisteină, taurină, sulfat de fier, bitartrat de colină, nucleotide, sulfat de zinc, inozitol, L-carnitină, pantotenat de calciu, sulfat de cupru , iodură de potasiu, clorură de potasiu, lactoză, biotină, selenat de sodiu.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Nestle
  • Article 49758
  • Țara producător Elvetia
Adăugat