Coșul este gol. Adăugați un produs

Foi de mustar N10 Medrull Forans

Descriere produs
Foi de mustar N10 Medrull Forans

Efect farmacologic
Iritant local, a cărui acțiune se datorează reacțiilor reflexe care apar în legătură cu iritarea terminațiilor nervoase ale pielii.
Când este umezită cu apă caldă sub influența enzimei mirozină în prezența căldurii și a umezelii, sinigrina glicozidă conținută în muștar este hidrolizată pentru a forma ulei de alil (izotiocianat de alil), care are un efect iritant local. Indicatii de utilizare
Boli respiratorii acute, bronșită, pneumonie; mialgie, nevralgie, lomboischialgie, artralgie, entorsă, osteocondroză; cardialgie; leziunea țesuturilor moi.

Mod de aplicare: doză și curs de tratament
În exterior. Un tencuială de muștar de dimensiunea necesară se scufundă în apă încălzită la o temperatură de 37 de grade C timp de 15-20 de secunde, apoi se aplică pe piele.
Pentru a spori efectul, tencuiala de muștar este acoperită cu folie de plastic și presată strâns pe corp cu un bandaj elastic sau alt bandaj.
Durata procedurii este de 5-20 minute (pana la aparitia roseata persistenta), la copii - 2, 3, 5 sau 10 minute, in functie de varsta copilului, efectul iritant si sensibilitatea individuala a pacientului.
Dacă simțiți o senzație de arsură puternică, este necesar să slăbiți presiunea tencuielii de muștar pe corp pentru un timp sau să o îndepărtați.

Efecte secundare
Reacții alergice, senzație de arsură excesivă.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 48212
  • Producător Anji Spenq
  • Țara producător China
Adăugat