Coșul este gol. Adăugați un produs

Balen V5 Royal Jelly & Ginseng & Polen & Propolis comp. N60

324 lei
360 lei
Adaugă în coş
Indicatii:
-imunitate scazuta
-gripa/raceala (ca adjuvant in tratament)
-lipsa de energie
-nivel de stress ridicat

Produsul unic V5 de la compania Balen este un amestec multicomponent de 5 dintre cele mai bune surse naturale de sănătate. Dintre toate darurile naturii, invenția de albine este cea mai de neegalat în proprietățile sale medicinale. Medicamentul conține 3 componente ale apiculturii, precum și extracte de ginseng roșu și macieș sălbatic. Toate aceste componente interacționează, sporesc proprietățile pozitive ale celuilalt.
(Ari Sutu) jeleu regal - în primul rând, consumul de jeleu activează și accelerează procesele de regenerare și întinerire a tuturor celulelor din organism. În al doilea rând, are proprietăți antiseptice, antivirale și antibacteriene, cu un minim de efecte secundare și contraindicații.
Jeleu regal întărește imunitatea, saturează organismul cu toate vitaminele, acizii și oligoelementele necesare.
(Kirirmizi Ginseng) ginsengul coreean este unic în semnificația sa istorică și în proprietățile vindecătoare ale plantei. "Rădăcina vieții" nu și-a luat numele în zadar: cele două componente principale, saponinele Rg1 și Rb, sunt responsabile pentru indicatorii de viață.
Rg1 este o sursa de energie concentrată. Datorită lui, ginsengul se luptă atât de bine cu oboseala cronică și crește eficiența. Corpul este ca și cum ar fi umplut cu energie și devine mai rezistent atât mental, cât și fizic.
Saponina Rb are efectul opus. Permite corpului să se relaxeze, astfel încât ginsengul ajută la scăderea stresului, ameliorează stresul mental și fizic.
În general, datorită compoziției sale bogate, ginsengul are o gamă foarte largă de proprietăți. Întărește mușchii, îmbunătățește circulația sângelui. Ajută la bolile virale, sporind în mod repetat imunitatea, reduce tusea.
Polenul poate ajuta cu probleme cu sistemul genito-urinar și cu disfuncțiile sale. În timpul sezonului și focarelor de boli infecțioase și virale, medicamentul este utilizat ca agent antiinflamator, protector și restabilitor. Produsul poate fi util ca mijloc de prevenire a bolilor cardiovasculare și a insomniei.
Polenul conține aproximativ 150 de elemente minerale și biologic active, aminoacizi și vitamine.

(Propolis) propolis spectrul de utilizare a propolisului este foarte larg. Antibioticul natural luptă eficient împotriva agenților patogeni ai bolilor și ciupercilor. Eficacitatea produsului se datorează prezenței flavonoidelor în compoziția sa. Ele sunt caracterizate printr - un puternic efect antispasmolitic și au o serie de proprietăți favorabile organismului: întăresc pereții vaselor de sânge; îmbunătățesc starea țesutului conjunctiv. Propolisul are, de asemenea, un efect analgezic. Propolisul îmbunătățește metabolismul și produce un efect de întinerire.
Extractul de macieș este o plantă cunoscută pe scară largă, care a fost apreciată de mult timp în întreaga lume. Îmbunătățește imunitatea, activează procesele metabolice din organism, îmbunătățește memoria, stimulează funcția glandelor sexuale, protejează împotriva răcelii și gripei, ameliorează durerea de cap. Este cel mai puternic antioxidant și cea mai bogată sursă de vitamina C.

Compoziție: polen (25%), extract de macese (Rosa canina), пороок кэроба (Ceratonia siliqua), pulbere de propolis (propolisul curat* 70%, maltodextrina 30%), jeleu regal (10%), pulbere de radacina de ginseng rosu (Panax Ginseng) (10%), celuloză microcristalină, stearat de magneziu.
* La extracția propolisului pur, a fost folosită apa ca solvent.
Aplicare:citer 2 capsule pe zi, copii de la 16 ani, cu sau fără alimente, cu apă.
Contraindicații: hipersensibilitate la ingrediente, copii pina la 16 ani, femei insarcinate, femei care alapteaza.
Avertisment: nu depășiți doza recomandată. Nu utilizați dacă cutia este deteriorată sau după data indicată pe ambalaj. A se păstra la loc răcoros, uscat, ferit de îndemâna copiilor. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Balen
  • Article 95121
  • Țara producător Turcia
6 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat