Coșul este gol. Adăugați un produs

Dexpanthen Plus crema 30g

Produs cosmetic sub forma de masa semisolida cremoasa, omogena, fara aglomerari de particule, de culoare alba cu nuanta galbuie si miros specific de lavanda.

DEXPANTHEN PLUS crema este un produs complex unic pentru ingrijirea pielii iritate, are o actiune protectoare si regeneratoare.

Substantele de baze – dexpantenolul, vitaminele A si E, uleiurile de migdale si lavanda au un efect regenerator, hranitor, hidratant asupra pielii, formand un strat de protectie. Componentele cremei normalizeaza metabolismul celular, accelereaza mitoza si creste rezistenta fibrelor de colagen.

Dexpantenolul are un rol important in multe reactii metabolice stimuland epitelizarea si cicatrizarea.

Vitamina E are un efect antioxidant, contribuind la mentinerea frumusetii si sanatatii pielii, previne imbatranirea celulelor epidermului. Controleaza excretia apei din piele si are un efect benefic in tratamentului eczemelor.

Vitamina A sustine elasticitatea pielii si are o mare putere de penetrare a straturilor tegumentare.

Aplicari repetata a cremei are ca rezultat regenerarea rapida a pielii prin inlaturarea disconfortului provocat de expunerea excesiva la soare, frecare, lovituri, depilare si ras.

Produsul poate fi utilizat pentru ingrijirea mameloanelor la mamele care alapteaza precum si in cazul intepaturilor de insecte.

Contribuie la:

- vindecarea arsurilor (inclusiv a celor solare), deteriorari minore a pielii (zgarieturi, taieturi, fisuri);

- prevenirea uscarii pielii, inclusiv si ca rezultat al dermatitei de diferite geneze (manifestata prin descuamare, roseata, iritatie, senzatie de strangere);

- ingrijirea zilnica a regiunilor cutanate care sunt cel mai expuse factorilor externi (fata, maini);

- ingrijirea sanilor in timpul alaptarii (fisuri si roseata a mameloanelor);

- ingrijire pentru sugari si copii (eruptii cutanate, dermatita de scutec).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92852
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat