Coșul este gol. Adăugați un produs

Sennadelax Plus 70mg comp. N10x10

Extract uscat de frunze de Senna (în recalcul la senozide A şi B) - 70,0 mg, ulei de fenicul - 0,3 mg, ulei de mentă - 0,3 mg; lactoză monohidrat, croscarmeloză sodică, talc, stearat de magneziu, amidon de cartofi. Valoarea energetică şi nutritivă: 0,75 kcal/comp.



Beneficii: combinaţie unică a substanţelor de origine vegetală, care îmbunătăţesc tranzitul intestinal, susţin motilitatea intestinului, stimulează peristaltismul intestinal. Reduce contracţiile neregulate ale musculaturii netede a intestinelor.

Sărurile de calciu a sennosidelor A şi B au efect de detoxifiere generală a organismului.

Uleiul de fenicul şi uleiul de mentă posedă activitate antiseptică, carminativă cu efect de reducere a flatulenţei intestinale. Contribuie la îmbunătăţirea digestiei, calmarea durerilor stomacale.



Mod de administrare: Oral. Adulţi şi copii peste 12 ani: câte 2-3 comprimate pe zi, cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 150 ml), înainte de culcare. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent. înainte de administrare consultaţi medicul.



Menţiuni: Conţine lactoză monohidrat.

Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la lactoză.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor!

A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat ferit de lumină.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 94822
  • Producător Farmaco
Adăugat