Coșul este gol. Adăugați un produs

Lichensed comp. p/u git N16

Beneficii:
Lichensed comprimate de supt, este un produs pe baza de plante indicat pentru a calma iritatia din gat asociata cu durere, arsura si dificultate in deglutitie. Formula inovatoare actioneaza ca o bariera generand o pelicula protectoare care acopera cavitatea orala protejand-o de contactul cu agentii externi cu actiune iritanta.
Imbogatit cu extract de Aloe Vera, care contribuie la mentinerea hidratarii mucoasei, Lichinsed pastile reduce simptomele iritante ale durerii de gat.

Modul de administrare:
Adulti: lasati sa se dizolve lent in gura 1 pastila la fiecare 2-3 ore, pana la maxim 8 pastile pe zi.
Copii peste 6 ani: lasati sa se dizolve lent in gura 1 pastila la fiecare 6-8 ore, pina la maxim 4 pastile pe zi. Dupa utilizare jumatate de ora nu se consuma nimic!

Precauții:
Inchideti cu grija ambalajul dupa utilizare. Nu utilizati in caz de hipersensibilitate sau alergie pentru una sau mai multe componente.
In cazul sarcinii, alaptarii si a copiilor sub 2 ani, administrati produsul dupa recomandarea medicului. Nu lasati la indemina copiilor. Consumul excesiv al preparatului poate avea efecte laxative. Produsul nu contine gluten.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 81377
Adăugat