Coșul este gol. Adăugați un produs

Nistatina 100000UI/1g 15g ung.

Activitatea antifungică a unguentului nistatin particular eficient împotriva ciupercilor familiei Candida. La 1 g de medicament conținut 100.000 de unități de substanță activă - nistatin. ingrediente auxiliare sunt vaselina albă și lanolină anhidră.
Unguentul are o culoare galbenă sau maronie. Produsă în tuburi de aluminiu 10, 15, 30 g. Formă apare sub formă de borcane de sticlă.
Temperaturi de păstrare nu trebuie să depășească 5 ° C Locul unde unguentul conținut, ar trebui să fie întuneric și inaccesibile copiilor. Aceste condiții corespund frigiderului. Perioada de valabilitate a medicamentului - 3 ani. Contraindicații
GfiVl3hvQ1qnkeC0X65P8APotrivit declarației oficiale de unguent Nistatina nu trebuie utilizat atunci când (!):
funcțiile hepatice umane,
ulcer gastric și ulcer duodenal,
pancreatită,
sarcinii,
hipersensibilitate la componenta activă a medicamentului.
(Atunci când formularea stomatite aplicată pe mucoasa orală, astfel încât acesta să intre în tractul gastrointestinal și afectează corpul ca întreg).
În aplicarea unguentului cu care alăptează - date exacte cu privire la nistatin ajunge în laptele matern nu este disponibil. În această perioadă, medicamentul ar trebui să fie abandonată.
Aceasta a observat o securitate destul de mare Nistatina. Numai în unele cazuri, este posibil să se observe reacția intoleranței. Alergia ca efect secundar se manifestă:
mâncărime,
urticarie ,
erupții cutanate,
iritație în zona de aplicare a unguentului.
Măsuri de precauție
versoIn tratamentul bolilor fungice unguent recomandat vagin aplicat suplimentar pe circumferința penisului. Acest lucru va îmbunătăți efectul terapeutic și pentru a evita repetarea lor. În același timp, avem nevoie de un partener de sex, terapie.
In timpul menstruatiei nu ar trebui să abandoneze procedura.
Dacă cu Nystatin klotrimaazol aplicat, eficacitatea acesteia slăbește.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Article 89541
  • Cod medicament 1400460351
Adăugat