Coșul este gol. Adăugați un produs

Cervugid ovule N6x2

CE ESTE CERVUGID SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul sau prevenirea infectiilor vaginale si de la nivelul colului uterin determinate de anumite microorganisme.

Indicatii

Tratamentul vaginitelor si cervicitelor produse de bacterii aerobe si anaerobe (inclusiv Clostridium spp.), Gram-pozitiv sau Gram-negativ;
Tratamentul vaginitelor si cervicitelor produse de Trichomonas vaginalis in asociere cu alte tipuri de microorganisme;
Tratamentul vaginitelor si cervicitelor produse de Mycoplasma spp. sau Chlamydia spp. in asociere cu alte tipuri de microorganisme;
Tratamentul vaginitelor micotice produse de Candida spp. in asociere cu alte tipuri de microorganisme;
Tratamentul vaginitelor mixte, produse de asocierea de bacterii, Trichomonas vaginalis, Candida spp si
Mycoplasma spp. sau Chlamydia spp;
Profilaxia vaginitelor si cervicitelor in cazul pacientelor aflate in tratament sistemic cu imunosupresoare, citostatice sau corticosteroizi si in cazul pacientelor supuse radioterapiei;
Profilaxia vaginitelor si cervicitelor in cazul in care pacientele urmeaza a fi supuse unor interventii chirurgicale sau exploratorii in aria genitala (histero-salpingografie, hidrotubatie, biopsie de endometru, etc.);
Tratamentul florei patogene inainte de recoltarea frotiului pentru citotestul Babes-Papanicolau, in vederea clarificarii campului microscopic si imbunatatirea interpretarii citotestului.
CERVUGID ovule este indicat la adulti. Daca este necesar, poate fi administrat si la adolescenti. INAINTE SA UTILIZATI CERVUGID

Nu utilizati CERVUGID daca

Aveti hipersensibilitate la oricare din substantele active sau la excipient;
Aveti insuficienta hepatica sau renala severa;
Suferiti de afectiuni hematologice severe;
Sunteti gravida sau alaptati.CUM SA UTILIZATI CERVUGID

Utilizati intotdeauna CERVUGID exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigura.

Daca considerati ca efectul tratamentului cu CERVUGID este prea puternic sau prea slab, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

CERVUGID se administreaza pe cale vaginala. Ovulul se introduce profund in interiorul vaginului, stand relaxata, in pozitia culcat.

Doza uzuala este de un ovul CERVUGID pe zi, administrat seara, inainte de culcare. Durata tratamentului este de 12 zile.

In cazul cervicitelor ulcerate tratamentul se va repeta de 1-2 ori, pana la cicatrizarea acestora, cu o pauza de 7 zile intre perioadele de administrare.

In cazul cervicitelor si vaginitelor insotite de afectiuni inflamatorii severe de cauza infectioasa (congestii pelvine, metroanexite, pelviperitonite), este posibil ca medicul dumneavoastra sa va recomande sa asociati CERVUGID cu antibiotice administrate sistemic.

CERVUGID nu prezinta utilizare relevanta la copii.

Daca este necesara administrarea la adolescenti, dozele sunt aceleasi ca in cazul adultilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător S.C. Ircon S.R.L.
  • Article 81719
  • Țara producător România
  • Cod medicament 9201200830
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat