Coșul este gol. Adăugați un produs

Termometru clinic Romed

REGULI SPECIALE PENTRU A MĂSURA TEMPERATURA:

1. Nu utilizaţi metoda orală sau rectală de măsurare la sugari sau copii mici. în loc de acesteam folosiţi metoda axilară.

2. Avertizaţi pacienţii cu privire la mestecarea, vorbirea şi joaca atunci când termometrul medical se află sub limba pacienţilor.

3. Evitaţi să faceţi baie, să mâncaţi sau să fumaţi o jumătate de oră înainte de a măsura temperatura corpului.

4. în cazul în care a existat o creştere sau o scădere bruscă a temperaturii, măsuraţi temperatura în prize repetate.

5. Puneți termometrul în dispozitivul de agitare, închideți-l și agitați dispozitivul cum este descris mai sus. Depozitați termometrul în cutia cu capacul verde pentru a evita orice deteriorare



LICHIDAREA TERMOMETRELOR CLINICE

Acest termometru clinic trebuie să fie manipulat cu grijă. În special, este necesar să fiţi atenţi ca să evitaţi căderea instrumentului sau oricare manipulare a lui ce poate duce la deteriorarea acestuia. În caz de spargere a termometrului medical, strângeţi lichidul ieşit cu o substanţă absorbantă, cum ar fi nisipul, şi transferaţi-l într-un recipient, ce trebuie închis în modul corespunzător. Nu atingeţi lichidul cu mâinile sau purtaţi mănuşi de protecţie. După îndepărtarea, în măsura posibilităţii, a lichidului metalic scurs, curăţaţi suprafeţele contaminate cu apă şi săpun. Ventilaţi încăperea. Evacuaţi lichidul scurs ca pe un deşeu chimic sau urmaţi liniile directoare ale administraţiilor locale.

A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Romed
  • Article 19567
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat