Coșul este gol. Adăugați un produs

Virgan gel oft 5g

CE ESTE VIRGAN ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ VIRGAN este un gel oftalmic conţinând o substanţă antivirală numită ganciclovir. Este indicat în tratamentul infecțiilor virale superficiale ale ochiului (corneei).
Nu utilizaţi VIRGAN - dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la ganciclovir sau la oricare dintre celelalte componente ale VIRGAN. - nu administrați copiilor cu vârsta sub 4 ani. Aveţi grijă deosebită când utilizaţi VIRGAN - Utilizarea la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani nu este recomandată. - Acest medicament nu este indicat în tratamentul infecţiilor retiniene cu virus citomegalic (CMV). Eficacitatea în tratamentul altor tipuri virale de keratoconjunctivite nu a fost demonstrate.
Doze Utilizaţi întotdeauna VIRGAN exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza uzuală este de 1 picătură de 3 până la 5 ori pe zi. Utilizarea la copii: utilizarea acestui gel oftalmic la copiii cu vârsta sub 18 ani nu este recomandată. Mod de administrare Aceste medicament este destinat administrării la nivelul ochiului (pe cale oftalmică).  Spălaţi-vă bine pe mâini înainte de utilizarea medicamentului.  Strângeţi uşor tubul pentru a elibera o picătură în ochiul afectat, privind în sus şi trăgând uşor în jos pleoapa inferioară.  Închideţi tubul după utilizare. Durata tratamentului Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 21 de zile. Evitaţi atingerea ochiului sau a pleoapelor cu vârful picurător. Nu înghiţiţi. Dacă utilizaţi mai mult VIRGAN decât trebuie Continuaţi tratamentul aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră. Adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă uitaţi să utilizaţi VIRGAN Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Franta
  • Article 52496
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat