Coșul este gol. Adăugați un produs

Diclofenac 1% 30g ung. N1 (Borisov)

12,66 lei
13,05 lei
Adaugă în coş
Indicatii: Afecțiuni inflamatoare traumatice ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor (în caz de entorse, suprasolicitări și contuzii).

Forme localizate de reumatism extraatricular, inclusiv sindrom „umăr-mână”, tendovaginită, bursită, periarthropatie.

Afectiuni articulare localizate, de ex. artroză deformantă.

Doze si mod de administrare


Extern, câte 2-4 g de unguent (volum comparabil cu dimensiunile unei vișine sau unei nuci, suficient pentru aplicarea pe o suprafață cutanată de 400-800 cm 2 ), se aplică în strat subțire, masând ușor pielea, de asupra focarului inflamator, de 2-3 ori pe zi. după aplicarea mâinilor se spală, dacă nu există o suprafață de aplicare (în artroza degetelor mânii). Doza maximă nictemerală constituie 8 g. Durata curei de tratament depinde de indicaţiile terapeutice şi de efectul stabilit (pentru potenţarea efectului unguentul se poate administra concomitent cu alte forme farmaceutice ce conţin diclofenac). După 2 săptămâni de tratament este necesară consultarea medicală. Contraindicatii

Hipersensibilitate individuală la diclofenac de sodiu, alte componente ale preparatului, acid acetilsaliclic sau alte antiinflamatorii neteroideine; astm bronşic „aspirinic”; trimestrul III de sarcină; perioada de lactaţie, copii cu vârsta sub 12 ani, dereglarea integrităţii tegumentelor. A se utiliza în exclusivitate extern.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 18556
  • Țara producător Belarus
  • Producător Borisov
  • Cod medicament 9200400353
Adăugat