Coșul este gol. Adăugați un produs

Irigator Para B-7 150ml

Instructiuni de utilizare Seringa Alpina Plast B-7 150 ml PVC cu varf dur Descriere produs
Seringa este concepută pentru irigarea și aspirarea lichidului din cavitățile corpului (în spitale și pentru uz individual).
Seringa ALPINA PLAST B Nr. 7 (15ml) cu vârf dur este destinată aspirației lichidului din cavitățile postoperatorii ale corpului și uzului individual în scopuri terapeutice și profilactice (clisme și dușuri). Lipsa ingredientelor alergice și nocive din produse. Materialul seringii este sigur pentru piele și membranele mucoase. Rezistență, fiabilitate, durabilitate. Conexiune strânsă a cilindrilor cu vârfuri. Grosimea peretelui seringii constantă (egale). Mod de aplicare
Înainte de utilizare, seringa trebuie dezinfectată prin corodarea mai întâi a balonului și a vârfului, dezinfectând prin fierbere în apă distilată timp de 10 ± 5 minute, vârful prin imersare într-o soluție de peroxid de hidrogen 3%. La sfârșitul dezinfectării, produsul este clătit cu apă potabilă curentă și apoi asamblat: introduceți vârful în orificiul cilindrului. Ungeți vârful cu vaselină, lanolină.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 86641
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat