Coșul este gol. Adăugați un produs

B.Well Aspirator nazal (WC-150)

581,40 lei
646 lei
Adaugă în coş
Aspiratorul nazal B.Well WC-150 este un dispozitiv sigur și eficient, potrivit pentru sugari. Acest dispozitiv va curăța nasul bebelușului și va curăța căile respiratorii acestuia în câteva secunde.

Curgerea nasului la sugari este o problemă mare. Copiii mici nu își pot sufla nasul, iar un nas înfundat provoacă o mulțime de neplăceri și poate duce la complicații grave. Curățarea nasului este procedura principală pentru tratarea alergării nazale la sugari.

Aspiratorul nazal electric B.Well face procedura rapida si confortabila pentru bebelusi. Acest dispozitiv este mai eficient decât seringile tradiționale cu bulb și previne infecțiile la mame. Aspiratorul nazal WC-150 este ușor de demontat și spălat. În memorie sunt stocate 12 melodii pentru copii binecunoscute, care vor distrage atenția copilului în timpul funcționării.


Blând și sigur

Aspiratorul B.Well este sigur pentru bebeluși: presiunea optimă curăță nasul delicat și eficient, vârfurile moi protejează membrana mucoasă, iar manipularea ușoară permite controlul complet al procedurii.

Presiune optimă

Aspiratorul B.Well creează o presiune negativă moale cu un nivel calculat și testat cu precizie. Nivelul corect de presiune negativă nu afectează vasele delicate și membrana mucoasă a bebelușului și este suficient pentru o curățare eficientă.

Efectiv

Acest aspirator nazal sa dovedit eficient în studii clinice și teste la domiciliu; este foarte apreciat de milioane de părinți.

Pentru sugari

Manevrare usoara

Manipularea cu un singur buton este convenabilă pentru părinți și sigură pentru bebeluși

Convenabil și igienic

Designul special îl face ușor de dezasamblat și spălat după utilizare. Nu este nevoie de unică folosință

Varfuri din silicon moale

Sunt incluse două vârfuri cu forme diferite din silicon moale pentru confort și siguranță

Recipient transparent

Pentru a vedea rezultatele și a monitoriza procedura

12 melodii pentru copii

Pentru a distrage atenția copilului în timpul procedurii
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător B.Well
  • Article 93580
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat