Coșul este gol. Adăugați un produs

Kids Gummy Omega 3 ursuleti gumati N30

218,50 lei
230 lei
Adaugă în coş
Kids Gummy Omega 3 ursuleti gumati N30
O linie de complexe de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății, creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a copiilor.

· Pastile de marmeladă delicioase sub formă de pui de urs.

· Pe baza de suc natural.

· Nu contine conservanti, coloranti si arome artificiale, OMG-uri.
Domeniu de aplicare: recomandat ca supliment alimentar biologic activ - o sursă suplimentară de acizi grași polinesaturați (PUFA) omega-3, inclusiv acid docosahexaenoic, colină și vitaminele C, B 3 (PP), B 6 și B 12 .

Contraindicații: intoleranță individuală la componente, sarcină, alăptare. Înainte de utilizare, se recomandă consultarea unui medic. Înainte de a utiliza suplimente alimentare de către copii, este necesar să consultați un medic pediatru; copiii sub 14 ani trebuie să ia suplimente alimentare conform acordului și sub supravegherea unui medic pediatru.

Condiții de păstrare: depozitați într-un loc ferit de lumină și ferit de îndemâna copiilor, la o temperatură care să nu depășească 25 ° C și umiditatea relativă a aerului înconjurător de cel mult 60%.

După deschiderea ambalajului, păstrați la o temperatură de 15–25 °C și o umiditate relativă de 40–60% timp de 60 de zile.
Recomandări de utilizare:

copii de la 3 la 7 ani - 2 pastile pe zi la mese; copii de la 7 la 14 ani - 2-4 pastile pe zi la mese; copii de la 14 la 18 ani - 4 pastile pe zi la mese; adulti - 4-6 pastile pe zi la mese. Durata admiterii - 1 lună.
Kids Gummy Omega 3 - un complex de acizi grași polinesaturați (PUFA) și vitamine pentru dezvoltarea corectă a creierului și a celulelor nervoase.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Leben
  • Article 88169
  • Țara producător Marea Britanie
10 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat