Coșul este gol. Adăugați un produs

Sforsin 20ml spray

274,51 lei
283 lei
Adaugă în coş
Sforsin – Bucura-te de liniste!
Aproape toata lumea sforaie ocazional si, de cele mai multe ori, nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Dar daca acest lucru se intampla in mod regulat, poate afecta calitatea somnului, lucru ce duce la stari de oboseala in timpul zilei, iritabilitate si predispozitie la diverse probleme de sanatate. Sforaitul se manifesta atunci cand aerul nu circula liber intre nasofaringe si gat in timpul somnului.

Acest lucru determina tesuturile din jur sa vibreze, ceea ce produce sunetul familiar al sforaitului. In timpul somnului, tesuturile moi din partea posterioara a gatului au tonus slab si vibreaza, fiind, in cele mai multe situatii, o cauza directa a sforaitului. SFORSIN® este un dispozitiv medical sub forma de spray oral, care faciliteaza trecerea aerului in tractul respirator superior si nasofaringe.

Ingredientele continute hidrateaza tesuturile, limba si uvula, reducand astfel vibratiile tesuturilor care suprima sunetele emise.

Dupa eliberarea solutiei in cavitatea bucala, ingredientele dispozitivului medical au ca efect contractarea tesuturilor vibratoare situate in partea posterioara a gatului si emolierea lor.

De asemenea, acopera tesuturile moi ale gatului, ajutand la reducerea sau eliminarea sunetelor datorate sforaitului. SFORSIN® amelioreaza sforaitul timp de aproximativ 8 ore, permitand un somn odihnitor pe timpul noptii. Pentru efecte optime, trebuie utlizat cu regularitate.

Dispozitivul medical SFORSIN® nu este destinat pentru tratarea apneei in somn.

Faciliteaza trecerea aerului in tractul respirator superior si nazofaringe.

Eliberarea solutiei in cavitatea bucala are ca efect contractarea tesuturilor vibratoare situate in partea posterioara a gatului si emolierea lor.

Acopera tesuturile moi ale gatului, ajutand la reducerea sau eliminarea sunetelor datorate sforaitului.

In timpul somnului, tesuturile moi din partea posterioara a gatului au tonus slab si vibreaza, fiind, in cele mai multe situatii, o cauza directa a sforaitului.

Ingredientele continute hidrateaza tesuturile, limba si uvula, reducand astfel vibratiile tesuturilor care suprima sunetele emise.

Amelioreaza sforaitul timp de aproximativ 8 ore, permitand un somn odihnitor pe timpul noptii. Pentru efecte optime, trebuie utlizat cu regularitate.



Mod de utilizare:

Se agita usor flaconul.
Se ridica aplicatorul si se insereaza in cavitatea bucala.
Se pulverizeaza de 3 ori in partea posterioara a gatului.
Se utilizeaza in mod regulat inainte de culcare, dupa consum de mancare si lichide.
Nu se consuma lichide timp de cel putin 1 ora de la utilizare.
Spray-ul se aplica in gat, din pozitie verticala, prin apasarea pulverizatorului de 3 ori.
Dupa utilizarea corecta, mucoasa gatului este acoperita cu un strat protector.

Este posibil sa nu se observe efecte vizibile de la prima utilizare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 89470
Adăugat