Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Honda drink (ananas) saseuri N10

Băutură de colagen pentru nutriție îmbunătățită a articulațiilor și a coloanei vertebrale

Articulațiile „scârțâie”, scârțâie și disconfortul crește? Adesea, disconfortul la nivelul articulațiilor este asociat cu pierderea rapidă a colagenului, componenta principală a țesutului cartilajului al articulațiilor. Articulațiile nu primesc hrana necesară și din ce în ce mai des încep să-și amintească de ele însele.

Băutura de colagen Honda este cea mai recentă dezvoltare pentru sănătatea articulațiilor! Băutura Honda este o băutură delicioasă pentru o nutriție îmbunătățită a articulațiilor și coloanei vertebrale! Cu el, pentru prima dată, veți primi o gamă întreagă de componente necesare pentru sănătatea articulațiilor în doza maximă!

Ce este colagenul și de ce este atât de important pentru sănătatea articulațiilor? Colagenul este „materialul de construcție” al articulațiilor noastre - o proteină care le conferă elasticitate, rezistență și rezistență la stres. Dar după 25 de ani, producția de colagen propriu este redusă și nu mai este suficient pentru a ne menține sănătatea articulațiilor. Prin urmare, este necesar un aport suplimentar de colagen. Cu toate acestea, pentru ca acesta să fie asimilat de corp, sunt necesare multe condiții. În primul rând, este necesar ca el să fie deja „pregătit” pe cât posibil. Colagenul pur nu este practic absorbit de corp - doar moleculele pre-divizate ale acestei proteine ​​pot pătrunde în țesuturi. În al doilea rând, pentru o penetrare mai rapidă și profundă, colagenul este necesar sub formă de băutură. În cele din urmă, acțiunea colagenului trebuie îmbunătățită în continuare de un complex de nutrienți.

Care este secretul colagenului băut Honda ? Colagenul din băutura Honda este prezentat într-o formă specială - hidrolizat de peptide. Are o structură unică: cele mai mici particule de colagen, a căror producție a devenit posibilă numai datorită tehnologiilor ridicate de hidroliză, sunt absorbite maxim de corp și intră în țesuturile cartilaginoase ale articulațiilor.

Formula specială de băut colagen și tehnologia unică de producție a acestui produs asigură, de asemenea, o penetrare rapidă și profundă a ingredientelor active în țesuturi.

În plus, băutura Honda are o compoziție combinată cu o doză maximă de ingrediente. Colagenul este îmbunătățit de acidul hialuronic, componenta principală a fluidului articular, care îmbunătățește mobilitatea articulațiilor. Clorhidratul de glucozamină și sulfatul de condroitină din băutura Honda contribuie la reînnoirea naturală a țesutului cartilajului al articulațiilor și coloanei vertebrale. Și metilsulfonilmetanul (MSM) crește semnificativ conductivitatea nutrienților în țesutul cartilajului articulațiilor și coloanei vertebrale, oferindu-le o nutriție îmbunătățită.

Băutura de colagen Honda pentru o nutriție îmbunătățită a articulațiilor și a coloanei vertebrale contribuie la:

- Reînnoirea naturală a țesutului cartilajului

- Îmbunătățirea mobilității articulare

Efectul administrării complexului de băuturi Honda durează până la 6 luni!
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Evalar
  • Article 91940
  • Țara producător Rusia
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat