Coșul este gol. Adăugați un produs

Tri regol comp. film. N21x3

CE ESTE TRI-REGOL SI PENTRU CE ESTE UTILIZAT

Tri-Regol este un produs contraceptiv hormonal. Actiunea contraceptiva este realizata prin inhibarea ovulatiei.

Este disponibil doar cu prescriptie medicala si poate fi utilizat sub control medical periodic. CUM SA UTILIZATI TRI-REGOL

Luati totdeauna Tri-Regol asa cum v-a fost recomandat de medicul dumneavoastra in ceea ce priveste dozele, modul de administrare si durata tratamentului.



Trebuie luat un drajeu zilnic, daca este posibil la acelasi moment al zilei, incepand cu prima zi a ciclului menstrual, timp de 21 zile consecutive. Aceasta perioada trebuie urmata de un interval de sapte zile de pauza de administrare, in care apare sangerarea de tip menstrual determinata de incetarea administrarii pilulelor. Inceperea si ordinea adecvata a luarii drajeurilor (la inceput 6 drajeuri roz, apoi 5 drajeuri albe, apoi 10 drajeuri galben-ocru) sunt indicate prin numerele si sagetile imprimate pe blister. Urmatoarele 21 drajeuri trebuie luate incepand cu a 7-a zi a intervalului in care nu se iau drajeuri. Astfel, ciclurile ulterioare incep mereu in aceeasi zi a saptamanii.

Daca apar varsaturi sau diaree, se va continua administrarea de Tri-Regol, dar se va utiliza o metoda contraceptiva suplimentara.

Contraceptia orala cu Tri-Regol trebuie continuata daca apare sangerare neasteptata; aceasta dispare de obicei in mod spontan. In cazul in care sangerarea nu inceteaza sau nu diminueaza, adresati-va medicului dumneavoastra.

Daca sangerarea menstruala nu se instaleaza in intervalul de 7 zile in care nu se utilizeaza

drajeuri, trebuie eliminata suspiciunea unei sarcini.

Dupa nastere sau avort, contraceptia orala cu Tri-Regol poate fi inceputa conform instructiunilor medicului dumneavoastra, dar nu mai devreme de prima zi a celei de-a doua menstruatii dupa nastere/avort.

Daca initierea mai devreme a contraceptiei este justificata de motive medicale, se poate incepe administrarea de Tri-Regol in prima zi a primei menstruatii dupa nastere/avort. In astfel de cazuri, totusi, trebuie folosita alta metoda contraceptiva (nehormonala) in prima perioada de 2 saptamani.

REACTII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Tri-Regol poate avea reactii adverse.



Pot aparea urmatoarele reactii adverse: greata, varsaturi, durere de cap, tensiunea sanilor, modificari ale greutatii corporale, stari depresive, cloasma (pete maronii, decolorari neuniforme ale pielii), toleranta redusa la purtarea lentilelor de contact, sangerare intermenstruala, cresterea tensiunii arteriale, nivel ridicat de glucoza in sange, mancarimi ale pielii, cheaguri de sange (tromboza), boli ale ficatului si vezicii biliare, oboseala neobisnuita si diaree.
Va rugam sa informati medicul dumnevoastra daca observati oricare dintre simptomele si afectiunile enumerate mai sus.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente

Caracteristici generale

  • Article 14003
  • Țara producător Ungaria
  • Producător Gedeon Richter
Adăugat