Coșul este gol. Adăugați un produs

Amoxicillin 1g pulb.sol.inj. N10

CE ESTE AMOXICILINA ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Amoxicilina sodică face parte dintr-un grup de medicamente denumit antibiotice penicilinice.

Este utilizată pentru tratamentul unui număr mare de infecţii bacteriene, incluzând : infectii ale tractului respirator superior, otite medii, bronşite acute şi cronice, pneumonie lobară şi bronhopneumonie, bacteriurie în sarcină, cistită, pielonefrită, uretrită, infecţii ginecologice (avort septic, infecţii puerperale), gonoree, septicemii, peritonite, endocardita bacteriană, febră tifoidă şi paratifoidă, infecţii ale pielii şi ţesuturilor moi şi abcese dentare.

Amoxicilina este de asemenea utilizată pentru protecţia împotriva infecţiei valvelor cardiace după intervenţii stomatologice sau chirurgicale, provocate de bacteriile din fluxul sanguin.

Medicul dumneavoastră vă va explica motivul pentru care trebuie să luaţi acest medicament. Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Amoxicilină

Înainte de a lua acest medicament asiguraţi-vă că doctorul dumneavoastră ştie:

dacă suferiţi de afecţiuni ale sângelui

dacă suferiţi de afecţiuni ale rinichiului

dacă aveţi o infecţie denumită mononucleoză

dacă aţi prezentat vreodată o reacţie alergică la acest medicament ,la oricare alt medicament sau la oricare ingredient din Amoxicilină. CUM VI SE VA ADMINISTRA AMOXICILINA

Adulți, inclusiv vârstnici

În cazul infecțiilor moderate, se vor administra 500 mg de amoxicilină intramuscular (sau, la necesitate, sub formă de injecție intravenoasă lentă), la fiecare 8 ore (sau, la necesitate, mai frecvent).

În cazul infecțiilor severe, se vor administra 1000 mg de amoxicilină intravenos, la fiecare 6 ore.

Copii (cu vârsta până la 10 ani)

Doza nictemerală recomandată reprezintă 50 – 100 mg/kg masă corporală, divizată în prize egale.

Administrarea parenterală este recomandată în cazul în care calea orală nu este considerată adecvată, sau în tratamentul infecțiilor severe.

În insuficiența renală, excreția preparatului este întârziată. Astfel, în funcție de gradul de afectare, poate fi necesară reducerea dozei nictemerale.

Mod de administrare

Preparatul se administrează intravenos sau intramuscular.

Dacă vi s-a administrat mai mult decât trebuie Amoxicilină

Deoarece medicamentul vă este administrat, în general, de către medic sau asistentă, este puţin probabil să vi se administreaze o doză mai mare decât cea recomandată din amoxicilină.

Oricum, utilizarea oricărui medicament în exces poate avea consecinţe grave. Dacă suspectaţi supradozajul, anunţaţi de urgenţă medicul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Zhuhai United Laboratories
  • Article 20106
  • Țara producător China
  • Cod medicament 0100551594
Adăugat