Coșul este gol. Adăugați un produs

Vitaprost Forte 100mg sup. N10 OTC

272,76 lei
281,20 lei
Adaugă în coş
Vitaprost ® Forte are un efect organotrop asupra glandei prostatei. Reduce gradul de edem, infiltrarea leucocitară a prostatei, normalizează funcția secretorie a celulelor epiteliale, crește numărul boabelor de lecitină din secreția acini, stimulează tonusul muscular al vezicii urinare. Îmbunătățește microcirculația glandei prostatei prin reducerea formării trombului, a activității antiplachetare, previne dezvoltarea trombozei venulei în glanda prostatică.

Vitaprost ® Forte ajută la normalizarea parametrilor glandei prostatei și a ejaculării. Reduce durerea și disconfortul, elimină fenomenele disurice, îmbunătățește funcția copulatorie. Medicamentul are efecte antiinflamatoare și antiagregante, stimulează mușchii vezicii urinare.

Ingredienții activi ai extractului de prostată aparțin grupului de bioreglatori peptidici - citomedinele, care sunt peptide cu o greutate moleculară de 1 până la 10 kDa. Peptidele cu greutate moleculară mică, de natură para- sau autocrină, îndeplinesc funcția de mesageri trans-specifici intra și intercelulari.

Peptidele prostatei reduc timpul de coagulare a sângelui și cresc activitatea angiaggregatorie a peretelui vascular, îmbunătățesc microcirculația sângelui, măresc activitatea fibrinolitică a sângelui și măresc activitatea contractilă a miocitelor detrusoare in vivo și in vitro. Au un efect imunomodulator și imunostimulator, au un efect antiinflamator indirect prin îmbunătățirea sintezei anticorpilor antihistaminici și antiserotoninici.

Tratamentul hiperplaziei benigne de prostată se bazează pe cel mai important efect biologic al citomedinelor: organotropia, care permite reglarea proceselor de diferențiere și a funcției celulare în organul din care sunt izolate.

Farmacocinetica
Ca preparat peptidic, este scindat de proteaze celulare de aminoacizi. Nu cumulează.

Indicații pentru Vitaprost ® Forte
prostatita cronică (ca parte a terapiei complexe);
hiperplazie benignă de prostată;
tratamentul incontinenței urinare urgente (imperative), nevoia urgentă (imperativă) de a urina și urinarea frecventă în forme necomplicate de vezică hiperactivă la femei în perioadele de menopauză și postmenopauză;
condiții înainte și după intervenția chirurgicală pe glanda prostatică. Regimul de dozare
Aplicați rectal 1 supozitor 1 dată / zi după mișcarea spontană a intestinului sau clisma de curățare. După introducerea supozitorului, pacientul trebuie să stea în pat timp de 30-40 de minute.

Durata cursului tratamentului este determinată de medicul curant. Durata minimă a cursului tratamentului cu Vitaprost ® Forte pentru hiperplazia benignă de prostată este de 15 zile, pentru prostatita cronică - 10 zile, pentru vezica hiperactivă - 20 de zile.

Dacă este necesar, este posibil să efectuați cursuri repetate.

Dacă după tratament nu există nicio îmbunătățire sau simptomele se agravează sau apar noi simptome, pacientul trebuie să consulte un medic.

Efect secundar
Frecvența efectelor secundare este definită după cum urmează: adesea (1-10%); uneori (0,1-1%); rar (0,01-0,1%); foarte rare (mai puțin de 0,01%, inclusiv cazuri izolate).

Foarte rar - reacții alergice.

Dacă oricare dintre reacțiile adverse de mai sus este agravată sau se observă orice alte reacții adverse care nu sunt indicate în instrucțiuni, pacientul trebuie să informeze medicul despre aceasta.

Contraindicații pentru utilizare
hipersensibilitate la componentele medicamentului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 44179
  • Cod medicament 1909170029
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat