Coșul este gol. Adăugați un produs

Benzilbenzoat 20% 50g crema

Indicaţii terapeutice
- scabia;
- pediculoza capului şi cea pubiană.

Doze şi mod de administrare
Preparatul se aplică extern.
Adulţi. În tratamentul scabiei crema se aplică seara pe toată suprafaţa corpului, cu excepţia feţei şi părţii piloase a capului, după o spălare prealabilă cu săpun. După aplicarea cremei mîinile nu se spală. În ziua a 4-a crema se aplică încă o dată. După aplicarea cremei, pacientul îmbracă lengerie şi haine dezinfectate. În ziua a 5-a pacientul face baie, îşi schimbă lengeria de corp şi de pat. Pentru o aplicare se foloseşte 30-40 g de cremă, pentru o cură de tratament – 60-80 g.
Tratamentul complicaţiilor scabiei (dermatită, eczemă, piodermie, limfoplazie) se efectuiază concomitent cu tratamentul scabiei şi se continuie după finisarea lui.
În pediculoza capului crema se aplică pe pielea capului şi pe păr, după ce capul se acoperă cu o băsma din bumbac. În pediculoza pubiană crema se aplică pe pielea în regiunea pubisului şi regiuni adiacente – abdomen, pliurile inghinale, suprafaţa internă a coapselor. Prelucrarea se face în zilele 1, 3, 5 o dată pe zi, seara. A 8-a zi pacientul se spală cu săpun, părul se clăteşte cu soluţie 3% de acid acetic. La necesitate tratamentul se repetă. Este obligatorie dezinsecţia hainelor şi a lengeriei.
Copii. Înainte de aplicarea pe piele crema se va dilua cu apă fiartă (30-35 °С) în proporţie 1:1, după care se va agita pînă la apariţia emulsiei omogene.

Reacţii adverse
La aplicarea cremei este posibilă dezvoltarea senzaţiei de arsură care dispare în cîteva minute, în acest caz sistarea tratamentului nu este necesară.
Rar poate apărea iritaţie locală (arsură, prurit, hiperemie, xerodermie) şi reacţii alergice cutanate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Farmaprim
  • Țara producător Republica Moldova
  • Article 44754
Adăugat