Coșul este gol. Adăugați un produs

Ripronat 10%5ml N10 sol.inj.

Medicamente pentru tratamentul bolilor de inimă. Agent metabolic.

Antihipoxidanți și antioxidanți.

Angioprotectori și corectori de microcirculație. INDICAȚII DE UTILIZARE

- terapia complexă a bolilor cardiace ischemice (angina pectorală, infarct miocardic), insuficiență cardiacă cronică și cardiomiopatie dishormonală;

- terapia complexă a tulburărilor acute și cronice ale circulației cerebrale (accident vascular cerebral cerebral și insuficiență cerebrovasculară);

- hemoftalmie și hemoragii retiniene de diverse etiologii, tromboză a venei centrale a retinei și a ramurilor acesteia, retinopatie de diverse etiologii (diabetice, hipertensive);

- performanță redusă, suprasolicitare fizică;

- perioada postoperatorie pentru accelerarea reabilitării;

- sindromul de sevraj în alcoolismul cronic (în combinație cu terapia specifică pentru alcoolism). DOZARE ȘI APLICARE

Soluție pentru administrare intravenoasă.

Având în vedere posibila dezvoltare a unui efect interesant, se recomandă utilizarea acestuia în prima jumătate a zilei.

În cazul bolilor cardiovasculare ca parte a terapiei complexe, medicamentul este prescris intravenos la 0,5-1 g / zi, luând întreaga doză simultan sau împărțind-o de 2 ori. Curs de tratament: 4-6 săptămâni.

În caz de afectare a circulației cerebrale în faza acută, medicamentul se administrează intravenos 0,5 g / zi timp de 10 zile, apoi medicamentul este administrat pe cale orală. Cursul general de tratament: 4-6 săptămâni. Pentru tulburările cronice ale circulației cerebrale, se utilizează o formă de dozare orală. Cursurile repetate sunt prescrise individual de 2-3 ori pe an.

În caz de patologie vasculară și boli degenerative ale retinei, doza parabulbară de 0,5 ml soluție medicamentoasă pe zi timp de 10 zile.

Pentru efortul mental și fizic, inclusiv la sportivi, administrarea intravenoasă este prescrisă la 0,5 g / zi. Curs de tratament: 10-14 zile. Dacă este necesar, terapia se repetă după 2-3 săptămâni.

Alcoolism cronic: intravenos 0,5 g de 2 ori pe zi. Curs de tratament: 7-10 zile.



CONTRAINDICAȚII

- hipersensibilitate la medicament;

- creșterea presiunii intracraniene (inclusiv încălcarea fluxului venos, a tumorilor intracraniene).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător România
  • Producător Rotapharm
  • Article 50587
Adăugat