Coșul este gol. Adăugați un produs

Pimafucort ung. 10mg+3500UI+10mg/g 15g

Descriere Pimafucort
Indicatii:
Ca urmare a combinarii unui antibiotic cu un antifungic si cu hidrocortizon, Pimafucort poate fi utilizat in urmatoarele cazuri: afectiuni dermatologice provocate in special de speciile Candida; afectiuni acute ale pielii produse de fungi sensibili la natamicina, cum ar fi: tipul Trichophyton, Epydermophyton, Microsporum, Aspergillus si Scopulariopsis; afectiuni acute si cronice ale pielii, in special eczemele si dermatitele sensibile la corticosteroizi infectate secundar cu microorganisme sensibile la natamicina si neomicina; dermatozele infectate cu fungi sau impetigo, inclusiv otomicoza data de Candida albicans, Aspergillus fumigatus si Aspergillus niger.

Contraindicatii:
Datorita continutului sau de hidrocortizon corticosteroid slab se aplica urmatoarele contraindicatii: afectiuni tegumentare cauzate de: infectii bacteriene primare; infectii virale; infectii fungice primare; infectii parazitare; ulceratii tegumentare, rani, ulceratii varicoase, arsuri; efecte secundare cauzate de corticosteroizi (dermatita periorala, striuri atrofice); ihtioza, dermatoza plantara juvenila, acnee vulgara, acnee rozacee, fragilitate capilara tegumentara, atrofie tegumentara. De asemenea, Pimafucort nu se va utiliza in cazul existentei unei hipersensibilitati alergice la componentele vehiculului la neomicina si (in cazuri exceptionale) la natamicina sau corticosteroizi.

Administrare:
Pimafucort este un produs de uz exclusiv extern. Doze: 2-4 aplicatii pe zi, in cantitate redusa pe zonele afectate. Terapia locala cu Pimafucort nu trebuie sa depaseasca 14 zile. Forme de aplicare: Diferitele forme de prezentare ale Pimafucort sunt adaptate special la natura conditiilor tegumentare. Pentru tratamentul afectiunilor tegumentare acute si subacute, tratamentul afectiunilor pielii paroase, afectiunilor localizate la nivelul plicilor tegumentare se va utiliza preferabil Pimafucort solutie si Pimafucort crema. Afectiunile cronice ale pielii cu leziuni uscate, descuamare si fisuri tegumentare, ca si in cazul prezentei seboreei, necesita aplicarea in special a Pimafucortului unguent.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Astellas
  • Article 56679
  • Țara producător Olanda
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat