Coșul este gol. Adăugați un produs

Herpatch Plasturi dizolvabili antiherpetici N8

Plasturi antiherpetici Herpatch by Wartner sunt dizolvabili si invizibili.

Grabesc vindecarea fara durere, calmeaza arsurile si mancarimile si indeparteaza durerea.

Descriere:
Herpatch by Wartner contine plasturi antiherpetici dizolvabili si transparenti, care ajuta la ameliorarea durerii si a mancarimilor cauzate de herpes.

Datorita tehnologiei de dizolvare, indepartarea dureroasa a plasturelui, care poate produce ruperea sau deschiderea ranii, asa cum este posibil sa se intample cu alti plasturi de pe piata, nu mai este o problema.




Plasturii Herpatch sunt discreti si accelereaza vindecarea herpesului, prin crearea unui mediu de vindecare excelent si prin calmarea durererii si a arsurii.

Plasturii Herpatch by Wartner indeparteaza riscul de suprainfectie, protejand herpesul de murdarie si bacterii, si ajuta, de asemenea, la prevenirea raspandirii virusului, in timp ce vindeca si mascheaza herpesul.

Durata de evolutie a herpesului scade, iar reaparitia sa se va produce mult mai rar. Puteti aplica ruj sau crema de protectie solara chiar peste plasture.
Ingrediente:
Plasturii Herpatch contin ingrediente care imbunatatesc conditia pielii si ajuta la procesul de vindecare.
Sulfat de zinc: aceasta are o actiune astringenta, care consolideaza, tonifica si intareste straturile de piele.

Beta-glucan: calmeaza, protejeaza si hidrateaza pielea, ajutand la vindecarea ranilor.
Polizaharide sulfat dintr-o microalga rosie: ajuta la protejarea impotriva expunerii la lumina soarelui si, de asemenea, au rol de protectie si hidratare a pielii.

Utilizare
Herpatch by Wartner ajuta la desensibilizarea si vindecarea herpesului prin formarea unei bariere fizice in jurul zonei afectate si gestionarea micro-mediului zonei afectate. Plasturii ultra-subtiri Herpatch pot fi folositi in timpul ciclului complet al herpesului, de la primele semne ale eruptiei pana la vindecare.

Mod de intrebuintare:
Inainte de utilizare, se spala sau se clateste zona afectata. Lasati zona umeda. Umiditatea este necesara pentru ca plasturii sa adere si sa inceapa sa lucreze.

Asigurati-va ca aveti mainile curate si uscate. Rupeti un blister, deschideti folia si scoateti plasturele. Partea plasturelui dinspre folia subtire a blisterului este usor curbata.
Scufundati plasturele in apa pentru 2 - 6 secunde.

Aplicati partea usor curbata, concava a plasturelui pe herpes, atingand usor plasturele cu degetul. Asigurati-va ca nu exista bule de aer. Daca este necesar, se umezeste suplimentar.
Plasturele se va dizolva partial sau complet peste cateva ore. Daca este necesar, umeziti usor zona pentru a indeparta orice portiune din plasture ramasa nedizolvata.



Reumeziti plasturele cu apa sau saliva atunci cand plasturele tinde sa se desprinda in timp ce il purtati.

Utilizati 2 plasturi pe zi sau mai multi, daca este necesar.
Puteti utiliza Herpatch in orice etapa a herpesului. Cu toate acestea, va sugeram sa aplicati plasturii inca de la primul semn al eruptiei.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Producător Sylphar NV
  • Article 64642
  • Țara producător Belgia
Adăugat